Temmuz 2014 - Yeni Moderatörlerimiz

@Bully @mrt-06 ve @denizz19 üçü de forumda bende ki yeri ayrı olan ve sevdiğim kişiler! Ve 3'ü de mod olmuş! Süper haber şu sahur vakti. :D 3'ünüz de sonuna kadar hakettiniz. :) tekrardan tebrikler, çok sevindim. :)

Bu arada @hayret bi şey senide tebrik ederim tekrardan. :)

@mrt-06 tebrikler, üniversiteyi kazanma hediyesi geldi @OzaN'dan. :D

@Bully online olduğum zamanlarda seni epey aktif görüyordum, baya da konu açıyordun. Tebrikler sana da. :)

@denizz19 senin konular da gördüğüm kadar da başarılıydı. Tebrikler sana da. :)

@hayret bi şey sen de yeniden hoşgeldin. :)

Tatil dönüşü bomba bir gelişmeyle karşılaştık cidden beklemiyordum diyemem ama insan şaşırıyor yine de. :D

Editör değerlendirme anketlerinde %88 oranında moderatörlük desteği almışız gerçekten çok mutlu oldum beni destekleyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. :)

Bana güvenip bana bu görevi layık gördükleri için adminlerimize çok teşekkür ederim inşallah güveninizi boşa çıkarmayacağım @OzaN @darksaal :)

Tabii ki benimle birlikte moderatörlük rütbesine yükselen @denizz19 ve @mrt-06 kardeşlerimi tebrik ederim sonuna kadar hak ettiler inşallah hep birlikte forum adına çok iyi işler yapacaz. :) @hayret bi şey görevine yeniden dönmene çok sevindim birlikte çalışmak güzel olacak tebrikler. :D

Son olarak tüm moderatör arkadaşlarıma başarılar diliyorum. :)