Bence de . İnşallah yarın güzel bir sonuç alırız.Harika bir bölümdü .Gerçekten çok hoş iyiki tekrarını izlemişim
izledim.@yakup09 dün izleyecektin 2. bölümü, izledin mi?![]()
Umarım bozmaz dizi, her bölüm film tadında ilerliyor.fragman şahane. eminim 2. bölümü aratmayacak bi bölüm olucak.![]()
7 DK'cık kaldı.Merakla bekliyoruz süper bölüm olacağından şüphem yok. İlk 2 bölümden daha iyi olacağını düşünüyorum.Çok acıktım bu arada top atılsın artık.
![]()
d yapım yapar da film gibi olmaz mıUmarım bozmaz dizi, her bölüm film tadında gidiyor.
7 DK'cık kaldı.![]()
Merakla bekliyoruz süper bölüm olacağından şüphem yok. İlk 2 bölümden daha iyi olacağını düşünüyorum.Çok acıktım bu arada top atılsın artık.
![]()
burda daha 25 dk var!Umarım bozmaz dizi, her bölüm film tadında ilerliyor.
7 DK'cık kaldı.![]()
Tüm gün forumdaydım anca öyle geçti zaman yoksa yandıydık.Umarım bozmaz dizi, her bölüm film tadında gidiyor.
7 DK'cık kaldı.![]()
Aynen Yalan Dünya, Kayıp (@Bully izleyecekti.d yapım yapar da film gibi olmaz mı![]()
Bugün zor geçti benim için dışarı da çıktım.Tüm gün forumdaydım anca öyle geçti zaman yoksa yandıydık.Dizi başlasa da eğlensek az ya.
![]()
d yapım yapar da film gibi olmaz mı
burda daha 25 dk var!bağır:
bağır:
öyle bir geçer zaman ki'yi unutmayalım en başta d yapımı d yapım yapanAynen Yalan Dünya, Kayıp (@Bully izleyecekti.) gibi gibi...
Bugün zor geçti benim için dışarı da çıktım.![]()
sağolasın, cümlemizin.Bizim 5 dk kaldı.
Allah kabul etsin şimdiden.
![]()