kaptan sahada ölebilirBu sezonun açık ara şampiyon takımı![]()
![]()
![]()
kaptan sahada ölebilirBu sezonun açık ara şampiyon takımı![]()
![]()
![]()
Süper 11Ekli dosyayı görüntüle 37434
bu takım 3.lige düşer@batuhankaralar @destere @Forumdash @ABAY_06 @Çiğdem-
güldürdü amaEkli dosyayı görüntüle 37434
aaa bukadar kadın oyuncu varmıydı bu dizide izlerken hiç fark etmemişim vllaEkli dosyayı görüntüle 37434
ayol sen 1000 tane kadın 1 parlak olsa yine parlağı görürsünaaa bukadar kadın oyuncu varmıydı bu dizide izlerken hiç fark etmemişim vlla
enginimin karizmasından gözümüz birşey görmüyorkı 🙂
Ne zamanin sorusu buKPSS sorularına anlam katan kadın.
![]()
KPSS olmayabilir geçtiğimiz günlerde yapılan bir sınav.Ne zamanin sorusu bu![]()
Anladim cok guzel bir soruymus hemde eleme sorusu olmus herkes bilemez bunuKPSS olmayabilir geçtiğimiz günlerde yapılan bir sınav.![]()
Soru çok basit aslında Tuba Büyüküstün her yerde ilk sıradadır onu gördüğün an tercihini ondan yana kullanacaksın.Anladim cok guzel bir soruymus hemde eleme sorusu olmus herkes bilemez bunu![]()
Hepimiz özledik.Ben çok özledim dizimi ya nasıl geçecek 1.5 ay
Uykuyu çok seven ben sabah alarm kurup kalkıp tekrarlarını izliyorum özlem dinsin diyeHepimiz özledik.![]()
Vallaha bende izledim, Yalnız Elif İtalyan'ca şarkıda vasatmış,yinede iyi cesaret.Uykuyu çok seven ben sabah alarm kurup kalkıp tekrarlarını izliyorum özlem dinsin diye![]()
Hatice Aslan'ı hiç sevmem,Bergüzar'ın annesi olur.Hülya Darcan yada Hatice Aslan'ın diziye dahil olma durumu varmış![]()