Sezonun En Çok İzlenen Dizileri

sen buna başarı mı diyorsun vadi 11 yıldır yükseklerde uçuyor :D
Vadi ile ben bu diziyi karistirmiyorum cunku hepimiz biliyoruz Karadayi 2 sezon 1 sezondan daha agir ve durgun gecti sirf 3 sezon devam edecegine gore konu tikandi .Nerdeyse araliktan sonra konu ilerlemiyordu ama bu haliyle bile 10 reytingi asiyordu bence bu basari

tek tek saydın mı adamlar söylüyor fazlasını sen merak etme :D
sallamışlar ne diyeyim:) misal vadi çinin 25 milyonluk bir bölggesinde yayınlanıyor sadece ama çinde 100 milyon izleyicisi var ne güzel espri :) neyse seninle tartışmıcam önce bir konuyu araştır da gel istersen ya da meşgul etme konuyu

sallamışlar ne diyeyim:) misal vadi çinin 25 milyonluk bir bölggesinde yayınlanıyor sadece ama çinde 100 milyon izleyicisi var ne güzel espri :) neyse seninle tartışmıcam önce bir konuyu araştır da gel istersen ya da meşgul etme konuyu
sallayanlar çok haklısın forumda da var epey :D ama ben yemiyorum bu sallamaları bilirsin :D

köy nerede panpa o bile belli değil :) agb gidince stv ve trt 1 in şişmesi her şeyi açıkladı siyasi nedenle yapılan şeye doğru diyen birkaç kişi var işte sadece
Ben anlamam orasını burasını şike yaptılarda demiyorum üstüne basarak diyorum ki görünen köyü gördüm ben ne yayın yapsalar 8 reyting garantidi ne olursa olsun );

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06