Konularımı mı sayıyorsun.Dün ben kalkana kadar 7 konu açmıştın Allah'tan kork.![]()
Konularımı mı sayıyorsun.Dün ben kalkana kadar 7 konu açmıştın Allah'tan kork.![]()
Konulara bakıyorum tabi,sonra konu üzerine konu açıyorum siliyorlar.Konularımı mı sayıyorsun.Ben işe gideceğim için erken kalkmışımdır başka açıklaması olamaz.
![]()
Yok yok boyumun ölçüsünü alıyorsun güzel şekilde.Konulara bakıyorum tabi,sonra konu üzerine konu açıyorum siliyorlar.
Ayrıca ben takılıyorum sana, sen tecrübelisin ben seninle bol ölçüşemem.![]()
Bildirimin gelmemiş. Bu bi mesaj olmalı
Ne zamanlardı be.. güzel günlerdi.Bildirimin gelmemiş. Bu bi mesaj olmalı![]()
Eskidi o zamanlar. Hiç özlemiyorum. (!)Ne zamanlardı be.. güzel günlerdi.![]()
benim bildirim gelmiş miydi sana ?Eskidi o zamanlar. Hiç özlemiyorum. (!)![]()
denk gelmemişsindir@XanTier,@yatutarsa ben sizi editörlük yaptığınız zamanları bilmiyorum.😱 Aşağı yukarıda foruma aynı zamanlarda üye olmuşuz.![]()
Ben özlüyorum. Gerci insan eskiyi hep özlermiş de, neyse..Eskidi o zamanlar. Hiç özlemiyorum. (!)![]()
Bizim gaz, ara gaz gibi boşa herhal.@Forumdash'tan aldığım gazla bende olacağım gibi,bakalım hakkımızda hayırlısı.![]()
Aypsın Ömer,senin desteklediğini söyledim zaten Forumdash'a.Bizim gaz, ara gaz gibi boşa herhal.![]()
Aynen söyledi kimleri destekdiğiniBizim gaz, ara gaz gibi boşa herhal.![]()
Sen yap başvuruyu. 10 konu sorunun yok zaten, maşallah 60-70-80 açıyorsun hafta da.Aypsın Ömer,senin desteklediğini söyledim zaten Forumdash'a.![]()
Geri dönüşü yok,başvurdum bile.Sen yap başvuruyu. 10 konu sorunun yok zaten, maşallah 60-70-80 açıyorsun hafta da.![]()
Karar mekanizması sadece OzaN.Geri dönüşü yok,başvurdum bile.![]()
Desteklediğine göre oy verirsin artık.![]()
Bırak şimdi hem aday ol diyip hem de gerimi çekilicen.Karar mekanizması sadece OzaN.![]()