27 Haziran 2014 Cuma Reyting Sonuçları

diğer yarım iyi gitmiş ): melun fatma iyi iş çıkartmış.ss
kpa total olmuş yine:A @Forumdash
mali ilkere nanik yapmış @Bully :A
AB beni eylül ayına kadar ilgilendirmiyor. TNS 6 ayda bir sanırım denekleri değiştiriyordu. Eğer reytinglere bakarsan AB'nin ergeniklerle dolu oldugunu görürsün.

Kızlar ve anneleri AB'de son zamanlarda yukselmiş. Birisi demişti 3-5 şöyle demişti "Kızlar ve Annelerin sunucusu kızlarla cilvelişiyor" diye (sanırım @muffin 'di - değilse düzeltsin) . Okullar tatil olunca bak adamın reytingi artmiş:X

Diğer Yarım çok farklı iş,Kanal D gibi bir kanalda yayınlansa daha yüksek rakamlar alabilir.O yüzden AB'si düşük çıkmış.:(

Geçen hafta demiştim Diğer Yarım yükselecektir diye, çok farklı kalitli bir iş olmuş dünkü bölümü gece izleyeceğim. Nevra Serezli ve ikizler süper. :love1:

AB beni eylül ayına kadar ilgilendirmiyor. TNS 6 ayda bir sanırım denekleri değiştiriyordu. Eğer reytinglere bakarsan AB'nin ergeniklerle dolu oldugunu görürsün.

Kızlar ve anneleri AB'de son zamanlarda yukselmiş. Birisi demişti 3-5 şöyle demişti "Kızlar ve Annelerin sunucusu kızlarla cilvelişiyor" diye (sanırım @muffin 'di - değilse düzeltsin) . Okullar tatil olunca bak adamın reytingi artmiş:X
:A işine gelmeyen mazeret uyduriyi zaten

Komik sahnelere denk geldim,tamamını malesef izleyemedim.:(
Yarın akşam yine varmiş, rast gelirsen bakarsın:)

Geçen hafta demiştim Diğer Yarım yükselecektir diye, çok farklı kalitli bir iş olmuş dünkü bölümü gece izleyeceğim. Nevra Serezli ve ikizler süper. :love1:
İkizler en süperi:X

:A işine gelmeyen mazeret uyduriyi zaten
Kendini de kat:X

Diğer Yarım müthiş bir dizi Ntc Medyaya noldu böyle ya kendine çeki düzen verdi işleri güzelleşti.Kaçak gelinlerdende büyük yükseliş bekliyorum :)