Polat Şaşmaz
Favori Üye
Daha bana nasip olmadıaga kanal d epey gösteriyo tanıtımı ben 4-5 defa tv de i<ledim
Kanal D'yi açıyorum yapımları izliyorum sıkıla sıkıla bayıla bayıla denk gelmiyor ya
Açlık ve susuzluğu en güzel Vadi götürür
Daha bana nasip olmadıaga kanal d epey gösteriyo tanıtımı ben 4-5 defa tv de i<ledim
aga ben pek birşeyde izlemem kanal d de ama baya rastladım yani demek ki sık gösteriyorlarDaha bana nasip olmadı
Kanal D'yi açıyorum yapımları izliyorum sıkıla sıkıla bayıla bayıla denk gelmiyor ya
Açlık ve susuzluğu en güzel Vadi götürür
Ben hicbiaeylerini seyretmem bende katir sansi varaga ben pek birşeyde izlemem kanal d de ama baya rastladım yani demek ki sık gösteriyorlar
biraz öyle gibi sanki 😀, polat suriye de lübnan başbakanı öldürtecekler dedi orda bitti devsmı iftardan sonra artıkBen hicbiaeylerini seyretmem bende katir sansi var
Anlamadım aga ?biraz öyle gibi sanki 😀, polat suriye de lübnan başbakanı öldürtecekler dedi orda bitti devsmı iftardan sonra artık
normaldir artık kafa bi milyon oldu 😀Anlamadım aga ?
Aynen öyle ne güzel Vadi seyrediyodum birazdan teyzemlere yemeğe gidecez diye annem kapattırdı günde 2 bölüm demiştim yarın 01.00 de kalkıp iftara kadar 4-5 bölüm seyretcemnormaldir artık kafa bi milyon oldu 😀
He tmm şimdi anladım Ben daha 2.bölümün 30.dakikalarındayım 160.bölüme kadar izlicem 160 dan sonrasını milyonlarca izledim 160 a kadar olan bölümleri pek tekrar etmedim kafadan silinip gidiyoryazmışsın ya susuzluğa açlığa vadi çare olur, bende vadi nin hangi bölümünde olduğumu anlatmaya çalıştım
aynen aga ya başım çatılıyor şu an, 21 dk kaldı iftaraAcayip başım dönüyor ya bu yazıyı bile zor yazıyorum biraz hax atmam lazım
Bizde 48 de patlayacak yarım saat falan var az kaldı dayanınaynen aga ya başım çatılıyor şu an, 21 dk kaldı iftara
Paşa şimdi karnını şişirmiştirAz kaldI iftara @Maskeli Fedai 20 dakika oldu iftarI acalI
ben napsam ki şurda 10 bölüm sonra bityor vadiAcayip başım dönüyor ya bu yazıyı bile zor yazıyorum biraz hax atmam lazım
He tmm şimdi anladım Ben daha 2.bölümün 30.dakikalarındayım 160.bölüme kadar izlicem 160 dan sonrasını milyonlarca izledim 160 a kadar olan bölümleri pek tekrar etmedim kafadan silinip gidiyor
Bizim daha33dakikamiz varaynen aga ya başım çatılıyor şu an, 21 dk kaldı iftara
afyon, sen ?
sişimizi sıkıcaz artıkBizim daha33dakikamiz var
Şahsen Erzurumluyum ama büyüdüğüm yer Manisa aga şu an Manisadayım