Maskeli Fedai
Favori Üye
207 en berbat bölümdü201 le 209 u tek gecerim o helikopter sahnesi can alici ya tekrar tekrar izledim bir de 20 dk
207 en berbat bölümdü201 le 209 u tek gecerim o helikopter sahnesi can alici ya tekrar tekrar izledim bir de 20 dk
Zaten yorumlarınızda görüyordum abi, sezonun sonlarına doğru özellikle sıkıcılaştı diyordunuz..bütün bölümler için demedim çoğunluğu için dedim
Aga o bölümlere gelene kadar..En iyi bolumler
209
201
çok doğru tespit orda atak yapmasını beklerken çıta aşağı doğru kaydıvalla illa ki bu sezon iyi bölümler vardır sadece benim aklımda kalan efsane bölüm ben bitti demeden bitmez bölümüdür ancak enteresan bu bölümden sonra inanılmaz bir çöküş başladı hem senaryo hem de reyting açısından
Basortusu de ne yakisirmis😵
Çiğdem Batur yeni resim
444 mesajselam herkese nasılsınız arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
çiğdemin resmi süper ya çok güzel çıkmş
Sanada hayırlı ramazanlarselam herkese nasılsınız arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
çiğdemin resmi süper ya çok güzel çıkmş
444 mesaj
iyiyiz seni sormalı sana da hayırlı ramazanlar arada bir uğra foruma
Dev ekran derken ba§ganImDün Kanal D açıktı fragman çıktı dev ekranda süperdi ya sanki içindeydim
aynen aga tv de acayip müthiş oluyor ben bikaç kez denk geldim süper yavalla Vadi'nin fragmanını az önce TV'de de gördüm insan TV'de görünce daha değişik oluyor çoşuyosun resmen süper ya
aga kanal d epey gösteriyo tanıtımı ben 4-5 defa tv de i<ledimaynen aga tv de acayip müthiş oluyor ben bikaç kez denk geldim süper ya