evet filistin ve gladio dan da sahneler varVideo çok güzel tam heyecanlı yerler var aksiyonun zirvede olduğu yerler
Ayrıca sinemada yayınlananlardan da kesitler var
izledim filistini ama benim favorim showda yayınlanan kurtlar vadisi terördü öyle bir dizi yoktuevet filistin ve gladio dan da sahneler var
ve ırak tabi ki![]()
sen eski vadiyi izlemedin demiizledim filistini ama benim favorim showda yayınlanan kurtlar vadisi terördü öyle bir dizi yoktu
Yok ne gezer ama kanald de iken bakıyordum bayada baktım sonra showda teröre baktım o kadarsen eski vadiyi izlemedin demi![]()
en müthiş dizi eski vadi mutlaka izle mutlakaYok ne gezer ama kanald de iken bakıyordum bayada baktım sonra showda teröre baktım o kadar
Eski vadiyi az buçuk izledim elbette süperid gerçekten ama işte anca pusuyu izlerim bu saatten sonra...en müthiş dizi eski vadi mutlaka izle mutlaka![]()
eski vadiyi izlememek nedir yaEski vadiyi az buçuk izledim elbette süperid gerçekten ama işte anca pusuyu izlerim bu saatten sonra...
Baya bi bölüm vardı bakarım belki belli olmazeski vadiyi izlememek nedir yasen bilirsin ama izleyeceğin en müthiş dizi eski vadidir
dünyadan haberin yok aga herkes vadide oynadıoff off kadroya bak masallah Mustafa Üstündağ bilem oynamış onu geçtim Rıza Amirde oynamış![]()
Yok işte ben bu diziyi bir ara hiş takmıyodum ama artık takmaya başladım @Maskeli Fedai lzle izle diyordu haklıymışdünyadan haberin yok aga herkes vadide oynadı![]()
izle tabi en büyük dizi belki yaşın yetmedi eskilere ama olsun internet önünde aç izle eski bölümlerden müthiş zevk alacaksındırYok işte ben bu diziyi bir ara hiş takmıyodum ama artık takmaya başladım @Maskeli Fedai lzle izle diyordu haklıymış![]()
İzle kesinlikle pişman olmazsınYok işte ben bu diziyi bir ara hiş takmıyodum ama artık takmaya başladım @Maskeli Fedai lzle izle diyordu haklıymış![]()
izle tabi en büyük dizi belki yaşın yetmedi eskilere ama olsun internet önünde aç izle eski bölümlerden müthiş zevk alacaksındır
sharon stone ve andy garcia bile oynadı vadide düşün![]()
İzlerim tabiki ama bu yıl değil.Bu yıl aşırı doluyum karadayıyı izliyorum telefondan izliyodum yani ama dün gece suya düştü tel.İzle kesinlikle pişman olmazsın![]()