Vampir Sırları 6. Bölüm

Anladim :) Uzunlugunu herkes sikayet etti kisaltcam bundan sonra.Ya iste herkesin agzindan demek gözunden demek degilmi lo? Vampirli olmasinin bir etkisi yok neden vampirli yaptim en basta bilmiyorum ama iste belki diger bolumlerde kullanirim vampirligi 😉
Bir olayın herkesin ağzından okumak ayrı ama sen bir olayı değil farklı olayları farklı kişilerce anlatıyor bu koparıyor yazıyı.

Bir olayın herkesin ağzından okumak ayrı ama sen bir olayı değil farklı olayları farklı kişilerce anlatıyor bu koparıyor yazıyı.
Anladim ama o zaman olaylari tekrar yazmak zorunda kalcam galiba ve o yuzden daha uzun olur bence.Gelecek bölum ful erkeklerin agzindan yazmayi düsunuyorum ben :)

Zaten oyle yazmaya calisiyorum ve bir bölumu yazmam 1 saatimi aliyor maximum.Nasil degerlendircem lo? :)
Ne bileyim ben mesela roman tarzında günlüklerden şey ediyorum 400 sayfaya yakın bişey oldu ileride batırmayı düşünüyorum birde benim forumda yazmış olduğum farklı hayatlar dizisini üniversitedeki hoca istediği için yazıyorum tabi burda kısa zöetliyorum hocaya her bir bölümü 10 word sayfası şeklinde atıyorum ,bakalım kadın görüntü yönetmeni işime yarayabilir 😉

Anladim ama o zaman olaylari tekrar yazmak zorunda kalcam galiba ve o yuzden daha uzun olur bence.Gelecek bölum ful erkeklerin agzindan yazmayi düsunuyorum ben :)
Bu teknik bunun için var; yoksa senin kullandığın gibi bölüm bölüm hikaye oluyor ve sıkıcı kılıyor yazıyı . sen bilirsin

Ne bileyim ben mesela roman tarzında günlüklerden şey ediyorum 400 sayfaya yakın bişey oldu ileride batırmayı düşünüyorum birde benim forumda yazmış olduğum farklı hayatlar dizisini üniversitedeki hoca istediği için yazıyorum tabi burda kısa zöetliyorum hocaya her bir bölümü 10 word sayfası şeklinde atıyorum ,bakalım kadın görüntü yönetmeni işime yarayabilir 😉
400 sayfami oldu Farkli hayatlar masallah :)

Hayır günlük tarzında yazdığım roman tarzı şey 400 sayfa oldu farklı hayatlarda en son 45-46.bölümü yazdım bir süre ara veriyorum şuanda forumda ise 10.bölüme kadar yayınlandı devamı yeni sezonda
Hay masallah lo baya yazmissin sende .ama benim oyle bir tanidigim yokki ? :)

Hay masallah lo baya yazmissin sende .ama benim oyle bir tanidigim yokki ? :)
olsun ilerde kitap haline getirebilecek birşeyler yazma kapasitesi var bakma ben burda bazı dizileri yazarken önemsemiyorum ama hocama attıklarımı süper ötesi yazıom baya zorlanıyom ama olsun seçmeli derste tanışdık kadınla devamlı reytinglerden bahsediyordu bende konuuşnca tanıştık kaynaştık :)

olsun ilerde kitap haline getirebilecek birşeyler yazma kapasitesi var bakma ben burda bazı dizileri yazarken önemsemiyorum ama hocama attıklarımı süper ötesi yazıom baya zorlanıyom ama olsun seçmeli derste tanışdık kadınla devamlı reytinglerden bahsediyordu bende konuuşnca tanıştık kaynaştık :)
Ne hocasi ki o ? :) Bakalim kitap yazmayi bende cok isterim :)

Kadın 5 üniversite bitirmiş aynı tarzda onun gibi birkaç hoca daha var kadın,sanat yönetmenliği görüntü yönetmenliği yapmış baya donanımlı bilgili biri senaryo yazmış dizi senaryosu baya iyi bir kadın :)

Anladim sen ne okuyordun ? Boyle hocalarin var sanslisin sen :)