Vampir Sırları 6. Bölüm

@kvp-medya o kadarda uzun degil yani okuyabilirsin bence :(
@destere bunuda yabanci dizi gibi düsunup yorum yap artik be aaa yiter yavrim yiter :)

AYRICA KACAK EVLILIK ADLI KITABIN ISMINI BILMAMDA YARDIMCI OLAN @kvp-medya ve @EnveR e sonsuz tesekkurler....

@gözlemci @kvp-medya siz israr ettiniz diye bolum bu kadar uzun yoksa bunun yarisi kadardi o sahneleri eklememi onlar istedi bende kiramadim
ben ısrar etmedim ki uzun olması için :)

@kvp-medya o kadarda uzun degil yani okuyabilirsin bence :(
@destere bunuda yabanci dizi gibi düsunup yorum yap artik be aaa yiter yavrim yiter :)
okudum ama kısalt biraz ya :)

@kvp-medya begendinmi bu arada bölumu ve karakterini :) bölum sonlarini hep senle bitiriyorum bu aralar cok hosuma gidiyor senin karakterin

bazılarını final yapıcam @cookies ağustosa doğru
Pazartesi
saat 21 Artık hiç sabah olmayacak
salı
saat 21 her macera bir felaket
Çarşamba
saat 21 korkusuzlar
Perşembe saat 21 Ana caddeler

bazılarını final yapıcam @cookies ağustosa doğru
Pazartesi
saat 21 Artık hiç sabah olmayacak
salı
saat 21 her macera bir felaket
Çarşamba
saat 21 korkusuzlar
Perşembe saat 21 Ana caddeler
Anladim cok yorma kendini ama zaten bakilmiyor fazla bu konulara :(

Çok uzun olmuş tapatalk kaldırmadı. Yarısına kadar okudum diyaloglar sanki. Akışkanlığı bozuyor. Tabi bu konunun vampirli olmasının ne faydası var meçhul cani sıkılan sevişiyor. Bir de herkesin ağzından yazmak da yazının akışkanlığını bozuyor. Herkesin ağzından yazmanın yazıya bir katkısı yok aynı olayı herkesin gözünden ayrı okusak anlarım. Da

Çok uzun olmuş tapatalk kaldırmadı. Yarısına kadar okudum diyaloglar sanki. Akışkanlığı bozuyor. Tabi bu konunun vampirli olmasının ne faydası var meçhul cani sıkılan sevişiyor. Bir de herkesin ağzından yazmak da yazının akışkanlığını bozuyor. Herkesin ağzından yazmanın yazıya bir katkısı yok aynı olayı herkesin gözünden ayrı okusak anlarım. Da
Anladim :) Uzunlugunu herkes sikayet etti kisaltcam bundan sonra.Ya iste herkesin agzindan demek gözunden demek degilmi lo? Vampirli olmasinin bir etkisi yok neden vampirli yaptim en basta bilmiyorum ama iste belki diger bolumlerde kullanirim vampirligi 😉

Forum İstatistikleri

Konular
173,017
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar