Kızların vereceği cevap sabit zatenKendim gibi 1 kişi daha çevremde olsun istemem.
Onlarsız dünya olsa bizde konuşmazdık Ayrıca konuyu sen açmişsin Konun en son varacağii yer orasıymış ama ben baştan söylemişimdir yine@Forumdash o zamanda "gayler" sohbet konunmuş, şimdi de
Bu konu nasıl benden çıkmış orası aşikar zatenOnlarsız dünya olsa bizde konuşmazdık Ayrıca konuyu sen açmişsin Konun en son varacağii yer orasıymış ama ben baştan söylemişimdir yine
Varırdı yaa, bi konu daha vardı kendini beğenme ile ilgili karşi cinse filan. O konuda da o konu oralara varmiştiBu konu nasıl benden çıkmış orası aşikar zaten
Konu o noktaya varmazdı bence
Yok artık kendime bakiyorum ha 😱Varırdı yaa, bi konu daha vardı kendini beğenme ile ilgili karşi cinse filan. O konuda da o konu oralara varmişti
Sen kendine bakıyordursun bi an aklına gelmiştir böyle bi soru
NiyeYok artık kendime bakiyorum ha 😱
Foruma girmezsem bundan sonra sebebim sensin
Hiç aklıma gelmeyen birseye kendi kendine neden bakar insan
Farazi yaptık Nerden bileyim senin neden böyle bi konu açtiğiniHiç aklıma gelmeyen birseye kendi kendine neden bakar insan
Ama dediğin mantıklı ben alıntı yapmışımdır bu soruyu. Ama 1. Sayfada @berkann ın yazdıklarını oku. Ne demişFarazi yaptık Nerden bileyim senin neden böyle bi konu açtiğini