(Seviyeli Tartışma) - Mini Etek Giyen Kadınlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Çok abartı olmadıkça sorun yok ama bunu abartıp mininin minisi yapanlar var.

Sen benim yorumlarımı okudunmu peki ?
Giyenlere SAYGIM SONSUZDUR lafıyla başladım ve öyle bitirdim 😉
Yazı yazmayı öğren sen ilk :)
İyi de ben insanları asagliyorsun dedim mi bi kez de okuduğunu anla be kardeşim. Bak yukarı neye itiraz etmissim

Laflarına saygım sonsuzdur
İnsanları enayi yerine koymana laf ettim ben zaten
Sen yanlış anliyorsan benim yapılabilecek bişeyim yok. Ben kimseyi kandırmam hacı. ..en sevmedigim şey birilerimi kandırmaktır. forumda hatlarımi kabul edip özür dilediğim çok vakidir.

@beyazsoy soyubeyaz hocam,

Şimdi nefret suçundan bahsediyorsun ama burada kimse şunu giymesin bunu giyenler dinsiz veye bunu giyenleri idam edin diye ahkam kesenler olmadı. Sizin olaya bakış açınız nedir acaba ? Sürekli 1 ileri 2 geri gidiyorsunuz. Üslubu bozmadan konuşursanız sevinirim :)

@beyazsoy soyubeyaz hocam,

Şimdi nefret suçundan bahsediyorsun ama burada kimse şunu giymesin bunu giyenler dinsiz veye bunu giyenleri idam edin diye ahkam kesenler olmadı. Sizin olaya bakış açınız nedir acaba ? Sürekli 1 ileri 2 geri gidiyorsunuz. Üslubu bozmadan konuşursanız sevinirim :)
İleri geri gittiğim yok başta ne dediysem aynısını diyorum. Sizin kürt lafina takıntınız var. Kürt lafını duyunca anlaşmazlık hasıl oluyor))))))

Burdaki yazıları okumadım. Diğer sayfa da pek hoş olmayan cümleler var olmasına gerek yok. Kimse bir gurubu yargılayacak başlık açamaz. Bu cümlelerin kendi gurubuna söylense hoşlanır misin. İşte bu nefret suçu bir anlamda ırkçılığa faşizme. Girer.

İleri geri gittiğim yok başta ne dediysem aynısını diyorum. Sizin kürt lafina takıntınız var. Kürt lafını duyunca anlaşmazlık hasıl oluyor))))))

Burdaki yazıları okumadım. Diğer sayfa da pek hoş olmayan cümleler var olmasına gerek yok. Kimse bir gurubu yargılayacak başlık açamaz. Bu cümlelerin kendi gurubuna söylense hoşlanır misin. İşte bu nefret suçu bir anlamda ırkçılığa faşizme. Girer.
Benim kendi grubumu nereden biliyorsun ? Ayrıca kürt lafını duyunca anlaşmazlık olduğunu nereden çıkardın bilmiyorum. Neyse ben yine geri zekalıyım anlamamışımdır zaten cevap beklemiyorum senden.

O zamanki kafa yapıma bağlı olur bu daha çok. Şimdi mesela çok ters geliyor. Birisi bakacak, arkasından konuşacak ve hiç hoş olmayacak. Çok abartılı olmadığı taktirde giyebilir sanırım. Şu an için hiçbir fikrim yok. Günah olayına gelecek olursak; bu dünyada herkes kendi günahını, kendisi taşır. Böyle bir şey hakkında çok fazla fikrimiz yok bir kere. Kafamızdan "bu çok günah" deyip, geçiştiremeyiz. Bu konuda fikir sahiplerinden fikirlerini anlayıp, ona göre tepkiyi göstermeliyiz. İnsan hep bilgisizlikten kaybediyor. "Bu çok günah", "neden günah" demeye bile aciz olabiliyor. Ne yapmalı? Bu konuda yeterince bilgi sahibi olup, ona göre fikrimizi beyan etmeliyiz. O şekilde kendimizi savunmalıyız. Mesela karşı taraftaki giyer, bu fikrimizin beyanından sonra belki de giymekten vazgeçer.

Benim kendi grubumu nereden biliyorsun ? Ayrıca kürt lafını duyunca anlaşmazlık olduğunu nereden çıkardın bilmiyorum. Neyse ben yine geri zekalıyım anlamamışımdır zaten cevap beklemiyorum senden.
Senin ait olduğun gurup hangisiyse

Kürt lafı sürekli soruldu sen ve başkaları tarafından ondan dedim s

Müslüman Kadına Sorarlar:
"Niçin sokağa çıkarken süslenmiyorsun?"
Kadının Müthiş Cevabı:
"Benim Bir Tane Kocam Var!"

Hiç alakasız bir örnek olmuş.
neden kadın dışarıya mini etekle ne diye çıkar millet bana baksın diye ayrıca günahmı diye sormuşsun mini eteği bilmem ama kadınların el ve yüz hariç diğer bölgeleri haramdır bilmeyen arkadaşlarda öğrensinç.

neden kadın dışarıya mini etekle ne diye çıkar millet bana baksın diye ayrıca günahmı diye sormuşsun mini eteği bilmem ama kadınların el ve yüz hariç diğer bölgeleri haramdır bilmeyen arkadaşlarda öğrensinç.
Elinden, saçından, gözünden ben tahrik olmam kadının. Olanlara da Allah sabır versin. :)