batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,926
- Puanı
- 1,061
İyi de ben insanları asagliyorsun dedim mi bi kez de okuduğunu anla be kardeşim. Bak yukarı neye itiraz etmissimSen benim yorumlarımı okudunmu peki ?
Giyenlere SAYGIM SONSUZDUR lafıyla başladım ve öyle bitirdim 😉
Yazı yazmayı öğren sen ilk
Laflarına saygım sonsuzdurİyi de ben insanları asagliyorsun dedim mi bi kez de okuduğunu anla be kardeşim. Bak yukarı neye itiraz etmissim
Sen yanlış anliyorsan benim yapılabilecek bişeyim yok. Ben kimseyi kandırmam hacı. ..en sevmedigim şey birilerimi kandırmaktır. forumda hatlarımi kabul edip özür dilediğim çok vakidir.Laflarına saygım sonsuzdur
İnsanları enayi yerine koymana laf ettim ben zaten
belliSen yanlış anliyorsan benim yapılabilecek bişeyim yok. Ben kimseyi kandırmam hacı. ..en sevmedigim şey birilerimi kandırmaktır. forumda hatlarımi kabul edip özür dilediğim çok vakidir.
Neyde bu sefer yanlış anlamamışsın bu da iyi)))
İleri geri gittiğim yok başta ne dediysem aynısını diyorum. Sizin kürt lafina takıntınız var. Kürt lafını duyunca anlaşmazlık hasıl oluyor))))))@beyazsoy soyubeyaz hocam,
Şimdi nefret suçundan bahsediyorsun ama burada kimse şunu giymesin bunu giyenler dinsiz veye bunu giyenleri idam edin diye ahkam kesenler olmadı. Sizin olaya bakış açınız nedir acaba ? Sürekli 1 ileri 2 geri gidiyorsunuz. Üslubu bozmadan konuşursanız sevinirim
Benim kendi grubumu nereden biliyorsun ? Ayrıca kürt lafını duyunca anlaşmazlık olduğunu nereden çıkardın bilmiyorum. Neyse ben yine geri zekalıyım anlamamışımdır zaten cevap beklemiyorum senden.İleri geri gittiğim yok başta ne dediysem aynısını diyorum. Sizin kürt lafina takıntınız var. Kürt lafını duyunca anlaşmazlık hasıl oluyor))))))
Burdaki yazıları okumadım. Diğer sayfa da pek hoş olmayan cümleler var olmasına gerek yok. Kimse bir gurubu yargılayacak başlık açamaz. Bu cümlelerin kendi gurubuna söylense hoşlanır misin. İşte bu nefret suçu bir anlamda ırkçılığa faşizme. Girer.
Senin ait olduğun gurup hangisiyseBenim kendi grubumu nereden biliyorsun ? Ayrıca kürt lafını duyunca anlaşmazlık olduğunu nereden çıkardın bilmiyorum. Neyse ben yine geri zekalıyım anlamamışımdır zaten cevap beklemiyorum senden.
Hiç alakasız bir örnek olmuş.Müslüman Kadına Sorarlar:
"Niçin sokağa çıkarken süslenmiyorsun?"
Kadının Müthiş Cevabı:
"Benim Bir Tane Kocam Var!"
neden kadın dışarıya mini etekle ne diye çıkar millet bana baksın diye ayrıca günahmı diye sormuşsun mini eteği bilmem ama kadınların el ve yüz hariç diğer bölgeleri haramdır bilmeyen arkadaşlarda öğrensinç.Hiç alakasız bir örnek olmuş.
Elinden, saçından, gözünden ben tahrik olmam kadının. Olanlara da Allah sabır versin.neden kadın dışarıya mini etekle ne diye çıkar millet bana baksın diye ayrıca günahmı diye sormuşsun mini eteği bilmem ama kadınların el ve yüz hariç diğer bölgeleri haramdır bilmeyen arkadaşlarda öğrensinç.
mesele senin benim onun bunun şunun tahrik olması değil Allah c.c koymuş olduğu kanun sanırım bu senin için yeterlidirElinden, saçından, gözünden ben tahrik olmam kadının. Olanlara da Allah sabır versin.
Off müthiş cevapMüslüman Kadına Sorarlar:
"Niçin sokağa çıkarken süslenmiyorsun?"
Kadının Müthiş Cevabı:
"Benim Bir Tane Kocam Var!"
Bu benim düşüncem. Kadının saç telinin açık olması bence günah değil.mesele senin benim onun bunun şunun tahrik olması değil Allah c.c koymuş olduğu kanun sanırım bu senin için yeterlidir
Hiç şaşırmadım.Off müthiş cevap
Sasirsan hata ederdin zatenBu benim düşüncem. Kadının saç telinin açık olması bence günah değil.
Hiç şaşırmadım.
Yok ona değil, yine kendi düşüncen dışındaki düşünceleri kabullenmen. Bu alışılageldik bir durum yani.Sasirsan hata ederdin zaten