Polat Şaşmaz
Favori Üye
Senin alintindan yapacam olursa
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
Abi izledim de telefon sarjdaydi ondan fptuma giremedim guzel bolumduPolat §a§maz neredesin vadi ba§ladI moviemaxde
Sen bu sene izlemedin mi 😱Ve sınavlar bitti, her yaz olduğu gibi Vadi keyif başlıyor!
Bu gece [HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG] 196. bölüm yani bu sezonun ilk bölümüyle yazı açıyorum.
ALLAH SABIR VERSİN BU SEZON TAM BİR İŞKENCEYDİVe sınavlar bitti, her yaz olduğu gibi Vadi keyif başlıyor!
Bu gece [HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG] 196. bölüm yani bu sezonun ilk bölümüyle yazı açıyorum.
Yok aga ben yazın izliyorum, destek olmak için 2, 3 mesaj atmışımdır bölüm konularına.Sen bu sene izlemedin mi 😱
196. bölümü dün gece izledim gayet iyidi bence.ALLAH SABIR VERSİN BU SEZON TAM BİR İŞKENCEYDİ
En iyi bolumlerYok aga ben yazın izliyorum, destek olmak için 2, 3 mesaj atmışımdır bölüm konularına.
196. bölümü dün gece izledim gayet iyidi bence.
bütün bölümler için demedim çoğunluğu için dedimYok aga ben yazın izliyorum, destek olmak için 2, 3 mesaj atmışımdır bölüm konularına.
196. bölümü dün gece izledim gayet iyidi bence.
207 agaSana su kadar diyim 208 en berbat bolum 209 da sezon finalini gecer
oha adama bak bölüm bölüm rapor veriyor212 de de iyi aksiyon var o bolumde iyi
201 le 209 u tek gecerim o helikopter sahnesi can alici ya tekrar tekrar izledim bir de 20 dk207 aga
Abi o kadar Vadiciyiz birakta raporumuzu verelimoha adama bak bölüm bölüm rapor veriyor