Sevdaluk şuan yayında olan tüm dizilerden daha kaliteli.Çarşamba ya.
Sevdaluk şuan yayında olan tüm dizilerden daha kaliteli.Çarşamba ya.
Ne dedim yahu.Sevdaluk şuan yayında olan tüm dizilerden daha kaliteli.
Bir şey dedin demedim ya. Sadece en kaliteli iş oydu Çarşamba'nın şuan olsaydı. Bunu sen de biliyorsun bence.Ne dedim yahu.
İzlemediğim için yorum yapamam ama sen diyorsan doğrudur.Bir şey dedin demedim ya. Sadece en kaliteli iş oydu Çarşamba'nın şuan olsaydı. Bunu sen de biliyorsun bence.
Ee git izle o zaman. Hadi benim için 15-20 dakikanı ayır ilk bölüme göz gezdir beğenmezsen kapatırsın. Şimdi ama.İzlemediğim için yorum yapamam ama sen diyorsan doğrudur.
Ama şimdi sınavım var, dedim ya 3 temmuzda bitiyor belki Karagülü de izledim.Ee git izle o zaman. Hadi benim için 15-20 dakikanı ayır ilk bölüme göz gezdir beğenmezsen kapatırsın. Şimdi ama.
Boşver Karagül'ü zaten ona karşı tutumun belli.Ama şimdi sınavım var, dedim ya 3 temmuzda bitiyor belki Karagülü de izledim.
Hahaha.Boşver Karagül'ü zaten ona karşı tutumun belli.
İşe başladım zaten telefona indirip izleme şansım olan yerler var mı?
Torrentle indirebilirsin. @OzaN'a sor o izah eder bana da yardımcı olmuştu.İşe başladım zaten telefona indirip izleme şansım olan yerler var mı?
popüler kadro farklı şey oyuncu kadro farklı şey şu an en iyi 2 kadro karagül ve kurt seyit ve şura karagül oyuncu kadrosu öteki popüler kadrotns kadroya baksaydı kpa 12 kss 10 falan alırdı.
Kaçak gelinlerde milleti 03.30 a kadar tuttuysa tutmuşturne de olsa 01.05 te başladıGüzel Köylü iyi başlamış. Bol tekrarla daha da yükselebilir, bu arada başlarında sıkılıp kapatanlar yeniden izlese iyi olur
KMOİ Acun'un gazıyla iyi gitmiş. Sunuculuğu da neşeliydi, Acun bu formatı da satın alırsa birşey bilmiyorum 😱
Dikmen kötü. Yazın devam ettirmeleri inanılmaz büyük bir hata, gelecek sezon Kara Para Aşk'ın ekmeğine yağ sürüyorlar. Yol yakınken sezon finali yapmalılar.
Joker Dünya Kupası'ndan sonra başladığı için iyi gidiyor. DK'dan sonra düşer.
Ulan İstanbul'un tekrarı çok iyi gitmiş. Milleti saat 1:15'e kadar tuttuysa tutmuştur bu dizi
Kurt Seyit Şura nın mı kadrosu iyi güldürme beni lütfen Kıvançtan başka oyuncu yokGerçi kıvançın Aşkı Memnudan sonraki hiçbir dizisi tutmadı AMApopüler kadro farklı şey oyuncu kadro farklı şey şu an en iyi 2 kadro karagül ve kurt seyit ve şura karagül oyuncu kadrosu öteki popüler kadro
kadronun ünü diyoruz şoparKaçak gelinlerde milleti 03.30 a kadar tuttuysa tutmuşturne de olsa 01.05 te başladı
Kurt Seyit Şura nın mı kadrosu iyi güldürme beni lütfen Kıvançtan başka oyuncu yokGerçi kıvançın Aşkı Memnudan sonraki hiçbir dizisi tutmadı AMA
Ben bilmem Kurt Seyit bitsin starıma zarar veriyorkadronun ünü diyoruz şopar