Pretty Little Liars'da 100.Bölüme Doğru

bence çiğdem kıskanıyor gibime geliyor , avatarımı bile normal buldu , beğenmedi :D

yorum yapıcam ama mad men konusunda sen varsın sadece ,sende gittin , yorumumu kim görecek ? :)
sen yorum yap her foruma giriştte okurum ben ..

çiğdeme parlak olsun çamurdan olsa da olur :F
@Çiğdem- hakkında dedikodu yapmayın yarın oklavayla gelir seni pinpon topu gibi ordan oraya fırlatır :)

bu diziye başlatamadık :))
the 100 gibi çöp bir diziyi izleyen @Çiğdem- bunu nasıl izlemiyor anlamadım :)
aman tırt :F iki parlak resmine sustururum onu :X
@Harunnn60 @xemrexxx kıskanc değilim ben oklavamı elime aldırmayın şimdi sabah sabah:F @destere öncelikle beni savunduğun için tşşkler bunlara uyma 🙂
fanatstik diziler seviyorum ben yabancı dizilerden oyüzden bu dizi ilgimi çekmedi yan dizisi
fanatstikdi mesala o ilgimi çekmişti 🙂🙂

Son düzenleme:
@Harunnn_60 @xemrexxx kıskanc değilim ben oklavamı elime aldırmayın şimdi sabah sabah:F @destere öncelikle beni savunduğun için tşşkler bunlara uyma 🙂
fanatstik diziler seviyorum ben yabancı dizilerden oyüzden bu dizi ilgimi çekmedi yan dizisi
aa hannoşu kıskandığını niye inkar ediyon :F

@Harunnn60 @xemrexxx kıskanc değilim ben oklavamı elime aldırmayın şimdi sabah sabah:F @destere öncelikle beni savunduğun için tşşkler bunlara uyma 🙂
hannoş her yeri fantastik :)

hayırrr ben bu diziyi izlemiyorum ama bu dizinin yan dizisini izlemiştim rasenwood bu dizide hannanın sevgilisi başrolde oynuyordu yan dizide onu takip ediyordum ama iptal edildi:T
caleb deilmiydi o ?

zaten zaten pll den 4 sezonun ortalarında ayrılıyordu hannadan?
hannadan ayrılanın reytingi patlar :) iyi olmuş daha beter olsun parlak:))