Yaktın beni.Eyw ağalar zirveyi sonunda ele geçirdim ama bugün pek iyi gitmiyorum zirveden inecem gibi görünüyor
Sağlık olsun broEyw ağalar zirveyi sonunda ele geçirdim ama bugün pek iyi gitmiyorum zirveden inecem gibi görünüyor
Ne yapim ağa bende kahin değilim her zaman tutturamıyorumYaktın beni.
Neyse önümüdeki maçlara bakıcaz yapıcak bişey yokSağlık olsun bro
Sen inmezsin çıkarsın yineNe yapim ağa bende kahin değilim her zaman tutturamıyorum
Neyse önümüdeki maçlara bakıcaz yapıcak bişey yok
İran 2 fraklı galip gelse bir üst tura çıkacaktı,Bosna Hersek'te bizi gördü.Ne yapim ağa bende kahin değilim her zaman tutturamıyorum
Neyse önümüdeki maçlara bakıcaz yapıcak bişey yok
Herkes birbirine yakın puan olarak ne olcağı belli olmuyorSen inmezsin çıkarsın yine
Ben ordan dedim Bosnalılar bir kıyak çeker İran'a ama çekmediİran 2 fraklı galip gelse bir üst tura çıkacaktı,Bosna Hersek'te bizi gördü.
Orası öyle ilk beş çok yakın puanlar 1 puanla ikinciyi geçmişsin zatenHerkes birbirine yakın puan olarak ne olcağı belli olmuyor
Müslüman müslümana bunu yapar mı?Herkes birbirine yakın puan olarak ne olcağı belli olmuyor
Ben ordan dedim Bosnalılar bir kıyak çeker İran'a ama çekmedi
Ben ordan yanıldım işte dedim bir kıyak yaaprlar ama yapmadılar acımadan yendiler yanıldıkMüslüman müslümana bunu yapar mı?
Yok ağa editör modlukla işim olmaz ben böyle iyiyim bende uzak olsun modluk size yakın olsunOrası öyle ilk beş çok yakın puanlar 1 puanla ikinciyi geçmişsin zaten
Bak sende editör değilmişsin başvurunu yap sende
Yakışırsın
Ama bu maça kadar da gol bulamamıştı İran.Ben ordan yanıldım işte dedim bir kıyak yaaprlar ama yapmadılar acımadan yendiler yanıldık
Yok ağa editör modlukla işim olmaz ben böyle iyiyim bende uzak olsun modluk size yakın olsun
Ben seni editör sanıyordumBen ordan yanıldım işte dedim bir kıyak yaaprlar ama yapmadılar acımadan yendiler yanıldık
Yok ağa editör modlukla işim olmaz ben böyle iyiyim bende uzak olsun modluk size yakın olsun
Yok ağa sevmiyorum ben olan olsun böle iyiyimBen seni editör sanıyordum
Ol işte ya senle @sürgünüm var ikinizden biri hatta ikinizde olun
Yabancıya gitmesin
Şeref golünü atıp öyle veda ettilerAma bu maça kadar da gol bulamamıştı İran.
Bazı çekincelerim var,neyse burası konuşma yeri değil.Sen bilirsin
@sürgünüm sana kaldık sen ol bare
Dün çok iyi gittim!Dün olduğu gibi bugün de tüm sonuçları açıklamadan önce sadece dünkü dört maçın sonuçlarını açıklayalım. Dünkü dört maça göre en çok puan toplayanlar:
5 Puan Alanlar: @Arslan Bey @emreemreu @halukerogluFOX
4 Puan Alanlar: @kvp-medya @Yakamoz-Asi @Eray Güler @38AhmetKK @berkann @xemrexxx @RüzgarGülü @ehsan7000
4 puan iyi almışımDün olduğu gibi bugün de tüm sonuçları açıklamadan önce sadece dünkü dört maçın sonuçlarını açıklayalım. Dünkü dört maça göre en çok puan toplayanlar:
4 Puan Alanlar: @kvp-medya @Yakamoz-Asi @Eray Güler @38AhmetKK @berkann @xemrexxx @RüzgarGülü @ehsan7000
Dün iyi gittikDün olduğu gibi bugün de tüm sonuçları açıklamadan önce sadece dünkü dört maçın sonuçlarını açıklayalım. Dünkü dört maça göre en çok puan toplayanlar: