Star Güzel Köylü - Dizi Yorumları

Bu dizi tutar arkadaşlar! Esin Civangil hariç cast muhteşem olmuş! Senaryo da biraz hızlandı mı tamam :D

Yeniden zapladım hikaye akmaya başladı, dur bakalım bölüm sonuna kadar neler değişir :)

Dizi açıldı baya sonlara doğru Gül köye geldi sonunda Cemal'le yakışacaklar. :D

Çok güzeldi :D Yaşlı oyuncular cuk oturmuş. Gençler de fena değildi. Bizim oralarda çekildiği için biliyorum şive de olmuştu çoğu oyuncunun. Gizem her zamanki gibi çok güzeldi, oyunculuğunu da geliştirmiş. Yönetmeni beğendim görüntüler Baba Ocağı ve Dürüye'nin Güğümleri'nden daha kaliteli ve canlıydı. Senaryo olarak da beğendim ilk bölüm olduğu için tempo çok yüksek değildi ama yine de akıcı ilerledi. :ok:

Dizinin tanıtımlar çok kötüydü fakat çok tanıtım yapıldı :)
Bende izledim dayanamayıp ama çok kötü bir dizi olmuş :)
Başarılar diziye izlemeyeceğim bir daha :)

Dizi çok sıkıcı. Dizinin asıl konusuna gelene kadar ne çekti dizi be))) diğer yarim gibi yapılmışlar dizinin konusu sultan ananın hikayesi mi yoksa aşk mi pek karar verememişler. Yaşlılar çok iyi oynadığı açık ama konusu olarak sıkıntılı aşk üzerinde kurulmuş gül kimi seçecek. Paşa gönlümle konu itibariyle aynı. Ben fragmanlarımdan daha iyi bir dizi en azından daha hızlı olacağını sanmistim. Benim için hayal kırıklığı

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy