ikinci vadi 9.bölümüyle başlıyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
btv_logo.jpg

PN.jpg

Kurtlar vadisi sihirli annem
9.bölüm
istanbulu kurtarıp ve dünyayıda kurtaran eda zeyno zeytin ve efecan iş başına düşer böyle sırı saklamak hoşuna gidiyor ve böylecesine işler karışıyor
sadık komiser fena çarparlar işler karışır ve olanlar olur polat Alemdar ve ekibini serbest bırakın yoksa karışmayız der Vali
ampul valisi ADnan üçgören işleri karıştırmaya başlar ve olanlar olur.
Adnan üçgören iş başına gider sadık komiseri hapse atmaya çalışırlar sadık komisere tuzak kurarlar
ilk önce bir ihbar gelir sinyal tespitiyle giderken ama orda tuzak vardır ve yavuz komiser bomba
Ali ozan Amir ve ekibi de arjen müdürle beraber iş başına düşer ve otarafa giderler sadık ve ekibi bomba bulur ve hemen kaçarlar ve bomba patlar
işleri karıştıran enis kartal ve ekibi sadık komiseri yok edicem başka yolu yok Çiğdem Pakizenin gezegeninin ezeli düşmanının patronudur o gezegen daha gelişmemiştir Çiğdemin sincapya gezegeni saldırrıya uğrar Eda ve ekibi oraya gider çatışma çıkar işler karışır
Ardından işler karışınca
Betüş:ne olacak
eda sadık hapse girecek tuzak kurdular evde uyuşturucu buluncak
savcılık izniyle arama yaparlar sadık komiserin evinde uyuşturucu bulunur
toprak: işler karışıyor ne uyuşturucumu
Yavuz KOmiser ne
Neturş komiser Sizide alıyoruz komiserim dudu ve ailesi sizde geliyorsunuz ifade için
Amir ve müdürümüzde savcıda bekliyor
Eda acaba hepsini alabilecekmisin
Polat alemdar ve ekibini serbest bırakın faruk müdür ve Avni amirle konuşur
9.bölüm sonu

@Çiğdem- ben bunun ilk versiyonunu aksiyonlu yazdım tutmadı ikincisinde biraz iktidar muhalefet kavgası yaratırım dedim en büyük Aksiyon cuma olacak Hafta içi her gün bu konuyu hiç eğlemeden böyle sade sade iyi gider hem heyecanıda son tarafta kalır

@Çiğdem- ben bunun ilk versiyonunu aksiyonlu yazdım tutmadı ikincisinde biraz iktidar muhalefet kavgası yaratırım dedim en büyük Aksiyon cuma olacak Hafta içi her gün bu konuyu hiç eğlemeden böyle sade sade iyi gider hem heyecanıda son tarafta kalır
bombasız olması gayet güzel bence böyle devamm 🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar