{caption}30. Hafta Fikstürü{/caption}
{th}Ev Sahibi{/th}
{th}Skor{/th}
{th}Deplasman{/th}
Of ya2-0 ligin 2.sini yenerek büyük göz dağı verdik.😎
Maçta zaten Wolsburg'a göz açtırmadık çokda güzel yaptım.
@darksaal 'ın moral bozukluğu 1 kaç maç daha kaybettirebilir ve ligin 2. takımı haline gelebilirz.![]()
Şike varben bile şaşırdım hala ağzım 1 karış açık yürüyorum yokda.![]()
Şike var![]()
Anlatma kalsınMaçı canlı atayım istersen.Dark nefes alamadı.
![]()
Güzel taktik geliştirdim @EnveR 'dede işe yarayacaktır başkada güçlü rakp yok @Yakamoz-Asi dışında.Anlatma kalsın![]()
İNŞALLAH yaramaz 😉 En güçlü oyuncularımı bırakcam oyuna haberin olsun 😉Güzel taktik geliştirdim @EnveR 'dede işe yarayacaktır başkada güçlü rakp yok qyakamoz-asi dışında.![]()
İNŞALLAH yaramaz 😉 En güçlü oyuncularımı bırakcam oyuna haberin olsun 😉
Şaka mı gerçek mi görücez 😉 Bişey dicem ya seninle maçımız 37.Haftada sen beni birinciliğden etmek mi istiyorsun?😱Şaka yapmıştım ben.![]()
Şaka mı gerçek mi görücez 😉 Bişey dicem ya seninle maçımız 37.Haftada sen beni birinciliğden etmek mi istiyorsun?![]()
Kupada karşılaşırız.Güçlü olan yener.Ama beni ligde 1.liğden etmen çok kötü birşey.Zaten iki maç yenilebilirim.Hedefim senle finale kalıp şampiyon olmaz zaten.İnşallah 3 hafta daha yenilirsin.
Ama senle kupada karşılaşacağız bence.![]()
3.cüsüde benden olur sonrası Allah kerim.Kupada karşılaşırız.Güçlü olan yener.Ama beni ligde 1.liğden etmen çok kötü birşey.Zaten iki maç yenilebilirim.![]()