Meali Survivor ve Karadayı dışında yapım olmamasına rağmen aldığı oranlar çok düşük demiş ve eklemiş daha karşılarında 3 reyting alacak başka dizi yok.ben anlamadım ne demiş
çağatay diyom 10 nymara 5 yıldız oyuncudur (şimdi anlar)ben anlamadım ne demiş
Rüyanda gördün galiba: Övmeye başladınçağatay diyom 10 nymara 5 yıldız oyuncudur (şimdi anlar)
sen etiketlerine bakRüyanda gördün galiba: Övmeye başladın
best modellardan biri suncaktı galiba bu akşamKMOİ izliyorum(z)
Gerçek aktör/aktris kimdir? neye/kime deniri tartişmicambest modellardan biri suncaktı galiba bu akşam
tartışmaya da gerek yok eğitim yoksa tam aktör/aktris olinmiyiGerçek aktör/aktris kimdir? neye/kime deniri tartişmicam
Doğru senin pala bıyık remzi de şipşakçi çıktı Onu bol bol översintartışmaya da gerek yok eğitim yoksa tam aktör/aktris olinmiyi
onda gelişme var en azından parayı bulunca salmadı henüzDoğru senin pala bıyık remzi de şipşakçi çıktı Onu bol bol översin
Sende haklısın yaa Zengin hiçi rollerinden evimizin oğlu efendi-eşeği oynuyoronda gelişme var en azından parayı bulunca salmadı henüz
aynen ya saf aşık ya da kabadayı rollerine takılı kalydıSende haklısın yaa Zengin hiçi rollerinden evimizin oğlu efendi-eşeği oynuyor