ne kapıcam izleyenler beğenmiyor@xemrexxx bu ödül törenine çooook güveniyor ve saygı duyuyor umarım U dönüşü yapmaz
ve çenesini kapar
En iyi senaryo yazarı: SEMA ERGENEKON - EYLEM CANPOLAT / KARADAYI
ne kapıcam izleyenler beğenmiyor@xemrexxx bu ödül törenine çooook güveniyor ve saygı duyuyor umarım U dönüşü yapmaz
ve çenesini kapar
En iyi senaryo yazarı: SEMA ERGENEKON - EYLEM CANPOLAT / KARADAYI
Niye geçen yıl başlayanlar alamıyor mu ödül?altın kelebeğin geleneğini düşününce normal bence
son 4 ödül öbgz-my-karadayı-küçük ağa her senenin yeni işlerinden en yüksek olanına gidiyor ödül
not:karagül geçen sene başladı
star:6 ödül (büyük riskle birlikte)
kanal d:6 ödül
atv:1 ödül
beyaz tv :1 ödül
lig tv:1 ödül
fox:1 ödül
cnn türk:1 ödül
dedik ya işte![]()
sana göre bana göre fiyasko olur sektör kabul ediyi ödülleriNiye geçen yıl başlayanlar alamıyor mu ödül?
GB'nin de en iyi yönetmen ödülü alması ayrı bi saçmalık zaten ama arada hakedenlere de gitti, genel olarak bu yıl da fiyasko geçti tören.![]()
Geçen sene ki ödül törenine kapıcam izleyenler beğenmiyorbu sezon izlemediğim için net yorum yapmıyorum çiğdem-destere ve ağalarımın yorumlarına göre konişiyim
zaten 5 yıldır yazıyoz dedikleri kpa faciasından sonra izlemeye gerek yok
dediğim gibi her senenin en yeni işlerinden en yisine veriyilerGeçen sene ki ödül töreni
En iyi kadın oyuncu: Bergüzar Korel
En iyi erkek oyuncu: Kenan İmirzalıoğlu
En iyi dizi: Karadayı
En iyi yönetmen: Uluç Bayraktar- Cem Karcı
2013-2014 dedi Semerci. 2012(eylül) - 2013(haziran) dönemine dağitilmadı ödüller.dediğim gibi her senenin en yeni işlerinden en yisine veriyilerbergüzara zati lafım yok
kenan aynı rolü 4.kez oynuyor bi zahmet alsın
karadayı da bu seneki küçük ağa gibi en reytingli iştei geçen sene
![]()
olabilir karadayıyı izlemiyim senaryosuna bişidiyemem ama izleyenlerin beğenmediğ isenaryonun ödül alması ilginç oldu2013-2014 dedi Semerci. 2012(eylül) - 2013(haziran) dönemine dağitilmadı ödüller.
Yani en sıkıcı sezonuyla en iyi senaryo ödülü aldı diziHemde sektör destekli
![]()
Alan varmış demekki.sana göre bana göre fiyasko olur sektör kabul ediyi ödülleri
niye geçn yıl başlayanlar almiyi bilmiyim şu ana ka 2.sezonunda alan bir my var bir de yaprak dökümü ya da binbir geceden biri
Biz G.o.T'un bazı bölümlerine de sıkıcı diyoruz. Biz her hafta (35-36 hafta) 2 saat ekran karşisinda oturuyoruz, bi zahmet sıkılalım dimiolabilir karadayıyı izlemiyim senaryosuna bişidiyemem ama izleyenlerin beğenmediğ isenaryonun ödül alması ilginç oldu![]()
ödülü karadayıya verdiler ama olsunBu arada Eylem Canpolat Twitter hesabından aldıkları ödülü Karadayı ve Kara Para Aşk dizileri adına aldıklarını söyledi.
En erken ödül alan dizi olarak da tarihe geçtik![]()
got un sıkıcı bölümlerine bile pointim 7.5 o ka kötü değilBiz G.o.T'un bazı bölümlerine de sıkıcı diyoruz. Biz her hafta (35-36 hafta) 2 saat ekran karşisinda oturuyoruz, bi zahmet sıkılalım dimi![]()
Karadayı ile almişlar, öyle diyerek hata yapmişlar.Malum seneye de KPA adına alacakalarBu arada Eylem Canpolat Twitter hesabından aldıkları ödülü Karadayı ve Kara Para Aşk dizileri adına aldıklarını söyledi.
En erken ödül alan dizi olarak da tarihe geçtik![]()
ab reytingleri derkenAlan varmış demekki.
Neyse sana gereken cevabı AB reytingleri verecek.
İşte neden öyle puan veriyorsun? Çünkü G.o.T'tan iyi bölümler izledin. Bizde aynısını [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] için diyoruz. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] da daha iyisini izlediğimiz içinödülü karadayıya verdiler ama olsun
got un sıkıcı bölümlerine bile pointim 7.5 o ka kötü değil![]()
Bu arada Nebahat Çehre'nin söyledikleri çok ağırdı. 13 bölüm oynadıktan sonra rolünü beğenmemek? Zaten 2-3 önemsiz sahnede çıkıyorsun, ama hata Ay Yapım'da. Aşk-ı Memnu'da çok şımartıldı daha da ipin ucunu eline geçiremediler. Ben Kerem Çatay'ın yerinde olsam hiçbir projemde oynatmam artık.Karadayı ile almişlar, öyle diyerek ahat yapmişlar.Malum seneye de KPA adına adılacakalar![]()
karadayıda 2 ye ka düşer ponitimİşte neden öyle puan veriyorsun? Çünkü G.o.T'tan iyi bölümler izledin. Bizde aynısını [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] için diyoruz. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] da daha iyisini izlediğimiz için![]()
nasıl bana cevap vereceklermiş onu soruyom .ssYüksek zümre işte.![]()
nebpş böyledir beğenmedi mi laf eder my setinde çalışanları fırçalamıştı,aşkta yapım şirketine sövdü burada da laf ettiBu arada Nebahat Çehre'nin söyledikleri çok ağırdı. 13 bölüm oynadıktan sonra rolünü beğenmemek? Zaten 2-3 önemsiz sahnede çıkıyorsun, ama hata Ay Yapım'da. Aşk-ı Memnu'da çok şımartıldı daha da ipin ucunu eline geçiremediler. Ben Kerem Çatay'ın yerinde olsam hiçbir projemde oynatmam artık.
Neboş'a kızıyoruz ama aslında ayrıntıya bakmıyoruzBu arada Nebahat Çehre'nin söyledikleri çok ağırdı. 13 bölüm oynadıktan sonra rolünü beğenmemek? Zaten 2-3 önemsiz sahnede çıkıyorsun, ama hata Ay Yapım'da. Aşk-ı Memnu'da çok şımartıldı daha da ipin ucunu eline geçiremediler. Ben Kerem Çatay'ın yerinde olsam hiçbir projemde oynatmam artık.
Senin puanına kalmadık zatikaradayıda 2 ye ka düşer ponitim![]()
AB'de 5 reytingi geçemezse demekki bu yılki ödül töreni elit kesimce beğenilmemiş/takılmamış olacak. Bu da sana cevap olacak.karadayıda 2 ye ka düşer ponitim
nasıl bana cevap vereceklermiş onu soruyom .ss
neboşun asilliği oNeboş'a kızıyoruz ama aslında ayrıntıya bakmıyoruzDizi tuttu ama demek istedi
Senin puanına kalmadık zati![]()
öncekiler nisanda mayısta olurdu bu haziran sonuna kaldı ab grubu tatilde tabi izlenmezAB'de 5 reytingi geçemezse demekki bu yılki ödül töreni elit kesimce beğenilmemiş/takılmamış olacak. Bu da sana cevap olacak.![]()