41.Altın Kelebek Ödül Töreni Sonuçları

@xemrexxx bu ödül törenine çooook güveniyor ve saygı duyuyor umarım U dönüşü yapmaz:X

ve çenesini kapar:)

En iyi senaryo yazarı: SEMA ERGENEKON - EYLEM CANPOLAT / KARADAYI
ne kapıcam izleyenler beğenmiyor :F bu sezon izlemediğim için net yorum yapmıyorum çiğdem-destere ve ağalarımın yorumlarına göre konişiyim :D zaten 5 yıldır yazıyoz dedikleri kpa faciasından sonra izlemeye gerek yok

altın kelebeğin geleneğini düşününce normal bence :)
son 4 ödül öbgz-my-karadayı-küçük ağa her senenin yeni işlerinden en yüksek olanına gidiyor ödül :)

not:karagül geçen sene başladı :X

star:6 ödül (büyük riskle birlikte:A)
kanal d:6 ödül
atv:1 ödül
beyaz tv :1 ödül
lig tv (b) :1 ödül
fox:1 ödül
cnn türk:1 ödül

dedik ya işte :bağır:
Niye geçen yıl başlayanlar alamıyor mu ödül? :D

GB'nin de en iyi yönetmen ödülü alması ayrı bi saçmalık zaten ama arada hakedenlere de gitti, genel olarak bu yıl da fiyasko geçti tören. :)

Niye geçen yıl başlayanlar alamıyor mu ödül? :D

GB'nin de en iyi yönetmen ödülü alması ayrı bi saçmalık zaten ama arada hakedenlere de gitti, genel olarak bu yıl da fiyasko geçti tören. :)
sana göre bana göre fiyasko olur sektör kabul ediyi ödülleri :A

niye geçn yıl başlayanlar almiyi bilmiyim şu ana ka 2.sezonunda alan bir my var bir de yaprak dökümü ya da binbir geceden biri

ne kapıcam izleyenler beğenmiyor :F bu sezon izlemediğim için net yorum yapmıyorum çiğdem-destere ve ağalarımın yorumlarına göre konişiyim :D zaten 5 yıldır yazıyoz dedikleri kpa faciasından sonra izlemeye gerek yok
Geçen sene ki ödül töreni:)

En iyi kadın oyuncu: Bergüzar Korel
En iyi erkek oyuncu: Kenan İmirzalıoğlu
En iyi dizi: Karadayı
En iyi yönetmen: Uluç Bayraktar- Cem Karcı

Geçen sene ki ödül töreni:)

En iyi kadın oyuncu: Bergüzar Korel
En iyi erkek oyuncu: Kenan İmirzalıoğlu
En iyi dizi: Karadayı
En iyi yönetmen: Uluç Bayraktar- Cem Karcı
dediğim gibi her senenin en yeni işlerinden en yisine veriyiler :) bergüzara zati lafım yok :) kenan aynı rolü 4.kez oynuyor bi zahmet alsın :A karadayı da bu seneki küçük ağa gibi en reytingli iştei geçen sene :X

dediğim gibi her senenin en yeni işlerinden en yisine veriyiler :) bergüzara zati lafım yok :) kenan aynı rolü 4.kez oynuyor bi zahmet alsın :A karadayı da bu seneki küçük ağa gibi en reytingli iştei geçen sene :X
2013-2014 dedi Semerci. 2012(eylül) - 2013(haziran) dönemine dağitilmadı ödüller.

Yani en sıkıcı sezonuyla en iyi senaryo ödülü aldı dizi:) Hemde sektör destekli :X

2013-2014 dedi Semerci. 2012(eylül) - 2013(haziran) dönemine dağitilmadı ödüller.

Yani en sıkıcı sezonuyla en iyi senaryo ödülü aldı dizi:) Hemde sektör destekli :X
olabilir karadayıyı izlemiyim senaryosuna bişidiyemem ama izleyenlerin beğenmediğ isenaryonun ödül alması ilginç oldu :A

sana göre bana göre fiyasko olur sektör kabul ediyi ödülleri :A

niye geçn yıl başlayanlar almiyi bilmiyim şu ana ka 2.sezonunda alan bir my var bir de yaprak dökümü ya da binbir geceden biri
Alan varmış demekki. :)

Neyse sana gereken cevabı AB reytingleri verecek.

Bu arada Eylem Canpolat Twitter hesabından aldıkları ödülü Karadayı ve Kara Para Aşk dizileri adına aldıklarını söyledi.

En erken ödül alan dizi olarak da tarihe geçtik :D

olabilir karadayıyı izlemiyim senaryosuna bişidiyemem ama izleyenlerin beğenmediğ isenaryonun ödül alması ilginç oldu :A
Biz G.o.T'un bazı bölümlerine de sıkıcı diyoruz. Biz her hafta (35-36 hafta) 2 saat ekran karşisinda oturuyoruz, bi zahmet sıkılalım dimi:X

Bu arada Eylem Canpolat Twitter hesabından aldıkları ödülü Karadayı ve Kara Para Aşk dizileri adına aldıklarını söyledi.

En erken ödül alan dizi olarak da tarihe geçtik :D
ödülü karadayıya verdiler ama olsun :A

Biz G.o.T'un bazı bölümlerine de sıkıcı diyoruz. Biz her hafta (35-36 hafta) 2 saat ekran karşisinda oturuyoruz, bi zahmet sıkılalım dimi:X
got un sıkıcı bölümlerine bile pointim 7.5 o ka kötü değil :F

ödülü karadayıya verdiler ama olsun :A

got un sıkıcı bölümlerine bile pointim 7.5 o ka kötü değil :F
İşte neden öyle puan veriyorsun? Çünkü G.o.T'tan iyi bölümler izledin. Bizde aynısını [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] için diyoruz. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] da daha iyisini izlediğimiz için:X

Karadayı ile almişlar, öyle diyerek ahat yapmişlar.Malum seneye de KPA adına adılacakalar:oley:
Bu arada Nebahat Çehre'nin söyledikleri çok ağırdı. 13 bölüm oynadıktan sonra rolünü beğenmemek? Zaten 2-3 önemsiz sahnede çıkıyorsun, ama hata Ay Yapım'da. Aşk-ı Memnu'da çok şımartıldı daha da ipin ucunu eline geçiremediler. Ben Kerem Çatay'ın yerinde olsam hiçbir projemde oynatmam artık.

İşte neden öyle puan veriyorsun? Çünkü G.o.T'tan iyi bölümler izledin. Bizde aynısını [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] için diyoruz. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] da daha iyisini izlediğimiz için:X
karadayıda 2 ye ka düşer ponitim :A

Yüksek zümre işte. :F
nasıl bana cevap vereceklermiş onu soruyom .ss

Bu arada Nebahat Çehre'nin söyledikleri çok ağırdı. 13 bölüm oynadıktan sonra rolünü beğenmemek? Zaten 2-3 önemsiz sahnede çıkıyorsun, ama hata Ay Yapım'da. Aşk-ı Memnu'da çok şımartıldı daha da ipin ucunu eline geçiremediler. Ben Kerem Çatay'ın yerinde olsam hiçbir projemde oynatmam artık.
nebpş böyledir beğenmedi mi laf eder my setinde çalışanları fırçalamıştı,aşkta yapım şirketine sövdü burada da laf etti :) hata gördü mü affetmez

Neboş'a kızıyoruz ama aslında ayrıntıya bakmıyoruz:X Dizi tuttu ama demek istedi :F
karadayıda 2 ye ka düşer ponitim :A
Senin puanına kalmadık zati:X

Neboş'a kızıyoruz ama aslında ayrıntıya bakmıyoruz:X Dizi tuttu ama demek istedi :F

Senin puanına kalmadık zati:X
neboşun asilliği o :A

neyse zaten efsantül mefsane olamadan bitici gibi bir de 3.sezon çıkarrtılr:A

AB'de 5 reytingi geçemezse demekki bu yılki ödül töreni elit kesimce beğenilmemiş/takılmamış olacak. Bu da sana cevap olacak. :D
öncekiler nisanda mayısta olurdu bu haziran sonuna kaldı ab grubu tatilde tabi izlenmez:F