Nerden çaldınMete Horozoğlu, ciddi bir kültür şoku yaşayan, Türkiye'ye yeni gelmiş ve adapte olmaya çalışan sempatik turist rolünde@xemrexxx @Bully @mrt-06 @eros @batuhankaralar
Nerden çaldınMete Horozoğlu, ciddi bir kültür şoku yaşayan, Türkiye'ye yeni gelmiş ve adapte olmaya çalışan sempatik turist rolünde@xemrexxx @Bully @mrt-06 @eros @batuhankaralar
gelmeyenleri düşünürsek tam bir rezalet olurduÖdüllerin hepsi önceden biliniyor. Keşke adaylı ve sürprizli sisteme geçseler. Böyle bir heyecan olmaması çok normal.![]()
görmüşler hileleri vermediler ödülMAB eyvah düşüyorum sanacaktı
SURVIVOR bence en iyi yarışma programı![]()
Getiremiyorlarsa yapmayacaklar.gelmeyenleri düşünürsek tam bir rezalet olurdu![]()
Hiç komik değilgörmüşler hileleri vermediler ödül![]()
120 dk den 40 bölüm çekiliyi koaly değil o işGetiremiyorlarsa yapmayacaklar.![]()
Yok artık.Memocan'ıma tabii ki ağlayacam duygusuzlar.![]()
rıdvan dilmen (%100 futbol) ya da rasim ozan (programını bile bilmiyomEn iyi spor programı %100 FUTBOL olmalıydı ilk kez yanlış bir seçim görüyorum
MARATON programı izlenecek gibi değil
Şansın abinin sesini anlamıyorum ne dediğini
Yılın Müziği İLTİMAS olur bence![]()
Diziyi arada sırada takip ediyorum evet durumuna üzüldüm ama ağltacak gibi değil. Özellikle her sahnenin altına Urfalıyam Ezelden koyarlarsa hiç ağlamam.Çocuk lösemi oldu ama.![]()
Şansın ne dediği anlaşılmıyorkirıdvan dilmen (%100 futbol) ya da rasim ozan (programını bile bilmiyom) gibi taraflı adamalrı bulunduranlar ödül almamalı bence
![]()
ağama laf et bir de .ssEn iyi drama ödülü Küçük Ağa aldiysa daha da yorum yok.