TRGamer 2.Bölüm -Yeni Bölüm-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 8 88.9%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

Oy: 1 11.1%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
Evet hepiniz programımıza hoşgeldiniz.İlk bölümümüz oldukça beğenilmişti.Bakalım bu bölümümüz hakkındaki düşünceleriniz ne olacak o zaman daha fazla sizi sabırsızlandırmadan programımıza başlıyoruz.

İlk yeni çıkacak oyunumuz GRID: Autosport

Codemasters tarafından geliştirilen GRID: Autosport popüler yarış serisine getirilen bir yan oyundur.

Geçtiğimiz saatlerde duyurulan GRID: Autosport için ilk video yayınlandı. Özellikle yeni nesle gelmemesiyle şaşırtan oyunun ilk görüntüleri dikkat çekici.
GRID: Autosport PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için 27 Haziran'da çıkacak.
İşte duyuru videosu:

2.oyunumuz Oddworld: Abe's Oddysee New 'n' Tasty
Orjinal oyunun yeniden yapımıdır. Bu zamana kadar farklı türden oyunlarla devam eden seri New 'n' Tasty ile birlikte özüne geri dönüyor.

Oddworld: Abe's Oddysee, New 'n' Tasty'i Denemek İçin En Geçerli Neden
Abe yine geri geliyor! Zamanın efsane platform oyunlarından biri olan Oddworld serisinin en çok hasılat yapan oyunuOddworld: Abe's Oddysee, New 'n' Tasty formatında bizlerle PlayStation üzerinden buluşmaya hazırlanıyor.
Yapımcı stüdyo Just Add Water'ın CEO'su Stewart Gilray, 9 aydır konuştukları 21. yüzyıl Oddworld'ünün neredeyse hazır olduğunu söylüyor ve bizleri fragmana davet ediyor.
Yeni çevre dizaynlarından ses efektlerine, karakter tasarımlarından renklendirmelere kadar her şeyin eskisinden daha canlı göründüğü bu fragman, Oddworld'ün bu yeniden yapımına adım atmanız içi en geçerli sebep.
İşte yeni nesilde görmek istediğimiz şeyler bunlar. Eskiyi böyle canlandırın, biz de sizi böyle tanıtalım! Oyun PS3, PS4 ve PS Vita için gelecek, tarih henüz belirli değil.
İyi seyirler.

Programımızın sonuna geliyoruz.Pazar günü 20.00'da birlikte olacağız.Hoşçakalın!

27 Haziranı merakla bekliyorum.Grid hakkında baya iyi haberler duymuştum🙂

10 puan verdim eline sağlık :)

Grid oyunu yine benim için idare nitelikte. Oynanış bakımından keyifli bulmadığım bir oyun. Grafikler hoşuma gitti ama.

Oddy dünyası ise çocuk oyunu gibi duruyor.

Grid fena durmuyor.

Düzenden 1 puan kırıyorum.Daha derli toplu olabilirdi.

Görsellik olarak eksiklikler bence bir hayli fazla.Hatta videolar dışında görsel yerine koyabileceğimiz kayda değer birşey yok.Bu yüzden buradanda 2 puan kırıyorum.

İçerik olarakta çok yeterli bulmadım.Sanki iki-üç tanıtım yada habere yer versen daha doyurucu olurmuş.Ama bundan puan kırmıyorum.

Benim puanım: 7

sağol @EnveR

Grid fena durmuyor.

Düzenden 1 puan kırıyorum.Daha derli toplu olabilirdi.

Görsellik olarak eksiklikler bence bir hayli fazla.Hatta videolar dışında görsel yerine koyabileceğimiz kayda değer birşey yok.Bu yüzden buradanda 2 puan kırıyorum.

İçerik olarakta çok yeterli bulmadım.Sanki iki-üç tanıtım yada habere yer versen daha doyurucu olurmuş.Ama bundan puan kırmıyorum.

Benim puanım: 7
Sağol diğer bölüm dediklerini uygulamaya çalışacağım :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar