Vampir Sırları 5. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
VAMPIR SIRLARI 5. BOLUM..

Günümüz ENVERIN YERI
ENVERIN AGZINDAN
"Nasil Cigdem kapiya kadar geldide sonra geri döndü.Nasil biraktiniz lan kızı " diyip adamlarimin her birini dövdüm.
Sonrada icimden 'Sen goreceksin Cigdem bir daha Cenk asla sana bakmayacak ve Fatma senden güclü olacak.....' diye gecirdim
Adamlarima seslenerek "OYUN BASLASIN " dedim.Asil oyun simdi basliyordu...
Madem Cigdem beni istemedi bende ona dünyayi cehennem yaparim....
Fatmayi kaciracaktim ve onu benden bile güclü vampir yapacaktim.Cenki ise oyle bir büyuleyecektim ki bir daha gözu Cigdemi görmeyecekti.Cigdemle olan hicbirseyi hatirlayamayacakti.
BUNLARI DUSUNDUKTEN SONRA KÖTU BIR KAHKAHA ATTIM "BEKLE BENI CIGDEMIM BEN GELIYORUM "
2 Yıl Once Yıldırımin agzindan

Melegimi eve getirdim ve yataga yatirdim.Sonra gözlerini açtı " Ben nerdeyim, sen kimsin?" Dedi
"Ben Yıldırım burasi benim evim" dedim.
YAZARIN AGZINDAN
Bu siralar Aysenin tek düsündügü buradan kacmasi gerektigi.Ayse bir an buldu ve kacmaya basladi.Yıldırım pesinden gelmesin diyede kafasina hemen yanindaki cicekli vazoyu gecirdi.Sonraysa evden dısariya cıktı biraz kostu ama kosarken kendini yerde buldu sonrasi karanlik....
17 YIL ONCE ELANIN AGZINDAN

Adinın Atacan oldugunu ögrendigim bu yakısıklı beyefendi beni evine getirdi.Karisi cocuklarini dogururken ölmus.O yuzden cocuklarina bakmami istedi.Nasil zengin olacaktim ki ben? Zengin olmak benimde hakkim degilmi ?
Neyse su anda onun kızının
-adi Baharmis- altini temizliyorum.Bir yandanda Cigdemimi salliyorum.O kadar masum duruyorki.Hayranim ben kızıma.Cenk ise uslu uslu uyuyor.
Sonunda Baharinda altini temizledim.Benim zengin koca bulmam lazim.Bu sart.O yuzden disariya cikmam lazim.Bizim yan komsumuz Iremi cagirdim ve onu büyüledim.Cocuklara o bakacak ve Atacana hicbir sey soylemeyecek.Atacanin odasina girdim.Karisinin makyaj malzemelerini kullandim.Kendi dolabimdan en sevdigim elbisemi cikardim-Daha dün Atacan almisti.-. Elbisem beyaz renkte deri bir elbiseydi.Dekoltesi baya vardi.Hem sırt, hem göğüs hemde bacak dekoltesi vardi.Makyajimi bozmadan elbiseyi uzerime giydim.Takvime bir göz gezdirdim.30 Agustos 1997... Kizimda 15 Haziranda dogmustu.Cenk ve Baharsa 4 Haziranda dogmuslar.
Son kez aynada kendime baktim ve evden disariya cıktım.Atacanin spor arabalarindan birini aldim ve bütün Cemiyetin akın ettigi 50 yıldan beri var olan Destere restorantina gittim.Ismi cok korkunc görunebilir ama Atacan burayi telefonda birine asırı övuyordu.Arabami valeye verdim.Allahtan yanimda biraz para vardi Atacandan çalmıstım.
Iceriye girince bütün gozler bana cevrildi.Ama ben o gözleri fark edemedim. Cünkü iceriye girdigimden beri cok ama cok yakisikli-24 yaslarinda gosteriyordu ve bende 23 yasindaydim- birini gördüm.Tüm zerafetiyle oturmus kahve iciyordu.Allahim adamin kahve icisi bile muthis ya. Icimden 'Gel beni ic yavrum' dedim.Bu askmiydi? Hayir degildi.Ben Atacani seviyordum bu adamdan hissettigimse tutku.Giyiminide bakilirsa asırı zengin biri.Bu arada Atacanda 26 yasinda.Off neden simdi Atacani düsünüyorsam.O adamin yanina dogru yürüdüm ve karsisina oturdum.Ben bu adami simdi istiyordum.Simdi burasida olur tuvalette ama istiyordum.Adam karsisina oturdugumda biraz sasirdi ama sonra beni takmadi.Hala kahvesini icip gazetesini okuyordu.Asiri seksiydi ya.Ben onu boyle sonsuza dek seyrederdim ama Atacanin eve gitmesine 6 saat var.Bu 6 saat icinde adami tavlayip yataga atmaliyim.Adama "Merhaba ben Ela " dedim kibar bir sekilde.Adamda kaba bir sekilde "Bende Furkan" dedi.Ben senin dilini yerim yavrum.. Neyse benim bu adami tavlamam baya zor olacaga benziyor.Ne yapacagim ben bu adamla diye düsünüp adami büyülemeye karar verdim.Ama ask büyuyle yapilmiyordu.Bunu bana Atacan soylemisti.Bende en cok istedigim seyi yaptiracaktim:
"Sen simdi benimle yatmak istiyorsun o yuzden tuvalete gidiyoruz"
Adam "Tuvalete gidiyoruz " dedi ve tuvalete dogru yuruduk.Engelliler tuvaletine girdik orada kimse olmaz diye.Sonrası sizi baglamaz.
Isimiz bittiginde adama numarami verdim ve onun numarasini aldim.Sonra eve gittim.İremi gonderdim ve Atacan icin yemek yaptim.Allahtan çocuklar uyuyordu.
Günümüz
CIGDEMIN AGZINDAN....

Selimimi arabama koydum.Icimdende 'Allahim nolur ona bir sey olmasin' diye geciriyordum ve hala agliyordum.Aglamam bir turlu durmuyordu.Son kez nabzina baktim.Nabzi cok yavas atiyordu.Yapmam geteken seyi yaptim.Bilegimi ısırdim ve kanimi Selimime icirdim..
4 YIL ONCE-- AYSENIN AGZINDAN COCUK ESIRGEME YURDU

Bugün 13 yasima basiyordum.Keske ailem olsaydi yanimda ama yok.Burada beni dayak manyagi yapiyorlardi.Bugün doğumgünümdu.Bugün beni dövmezlerdi heralde.Gerci her doğumgünümde cift dayak atiyorlardi bana.Heralde onlarin hediye verme tarzlari buydu.Ama artik büyümüstüm.Üstume en sevdigim giysilerimi giymistim.Asagiya indigimde oradaki hizmetli bana bagirdi.
"Ya senin ne isin var asagida bide yeni sildigim yerlere basiyor" dedi.Yerlere dikkat etmemistim.Demek bu yuzden kaygandi.Bana bakan cirkin kadina "Özür dilerim hanımefendi" dedim.
Kadin beni takmadi " Sen simdi görursun" diyip yanima geldi ve beni dövmeye basladi.Bare doğumgünümde dövmeselerdi.Ama yok beni inadina dövecekler.Kadın sonra beni dövmeyi bıraktı ve beni erkeklerin yurduna götürdü.Erkeklerin yurduda tıpkı bizimki gibiydi.Bembeyaz duvarlari vardi.Iceriye girdik ve kadın bana bundan sonra buralari temizleyecegimi söyledi.Sok olmustum ama üstelemedim ve burada erkeklerin arasinda kalacakmısım.Hepside 15-16 yaslarindalardi.Ben nasil onlarla ayni yerde kalacaktim nasil onlarin banyolarini tuvaletlerini temizleyecektim....
Erkekler bana kötu kötu bakiyorlardi.
Ama onlari takacak havam yoktu.Uykum vardi.Dogumgünumu zehir etmislerdi.Uyandigimda bütun erkekler etrafimi sarmisti.Bir cocuk dısında.Cocuk 17 yaslarinda duruyordu.Cocuk bunlarin reisi gibi duruyordu ama hicbir sey yapmiyordu.Cocuklar beni soymaya calistilar.Ben cıglık atiyordum ve yalvariyordum ama hic bir sey yapmiyorlardi.Sonra cocuk "Yeter" dedi ve cocuklar biraktilar beni.Sonra çocuk diger cocuklara teker teker tokat atti.Sonra yanima geldi.Üstumu giydirdi.Bana cok iyi davraniyordu.
"Merhaba Ben Anıl" dedi cocuk bense cocuk karsisinda büyülenmistim.Muthisti ya.Saclari cikolata rengiydi.Gozleri griye caliyordu.Ben sonra kendime geldim ve "Bende Ayse" dedim.
Cocuk gorevliyi cagirdi ve onu bir guzel azarladi.O gorevli kadini ne guzel azarliyordu offf anam..
Sonra gorevli kadin yanima geldi ve beni kizlarin yurduna göturdu.Bense hala Anili düsunuyordum...

Günümüz Fatmanin Agzindan:
Kapinin yumruklanma sesiyle uyanmistim.Cenkse hala uyuyordu.Ben kapiya dogru giderken Cenk esnedi ve "Ben kapiya bakarim" dedi.Bende "Tamam" dedim.Sonra asagiya indik.Biz asagiya inerken Bahar, annem ve Atacan bey de asagiya iniyorlardi.Sonra Atacan Bey "Cekilin kapinin önunden ben acarim" dedi ve kapiyi acti.Kapiyi actigi gibi yere düştü. Kalbine baya yakin bir yerine ok saplanmisti.Okada bir sıvı sürülmüstü.Sıvıya dokundum ve agzima aldim.Agzima aldigim gibi tükürdüm.Mine cicekli su ıyyyy! Biraz sonra kapidan iceriye Can girdi.beyaz bir pantolon ve Siyah bir kazak giymisti.
Cana bu renkler asiri yakismisti. Can iceriye girdigi gibi Cenke saldirdi.2 tane yakısıklı kavga ediyorlardi.Normalde elimde cekirdekle izlemem gerekirdi.Ama ben korkuyordum.Can nerden cıktıgını anlamadığım bir tabancayi eline almisti.Tabancayi goren annem yere yıgılmıstı.Anneme dikkat edemiyordum.O siralar gözum tabancadaydi .Can tam tabancayla Cenke vuracaktiki yere yıgıldı.Onu bayiltan kisiye baktıgımdaysa sok olmustum.Ne yani Cani benmi bayilttim.Eee o bense ben nasil ben oluyorum? diye düsünmüstum.Ben boyle düsünürken Bahar bana saldirdi.Kollarimi ve bacaklarimi kırdı.Ben sok olmustum.Bu nasil bir seydi boyle. Bahar bir yandan beni dövuyordu bir yandanda "BABAMLA ABIM SENIN YUZUNDEN BU HALDELER" diyordu.
Cigdemin Agzindan::
Selimimin kalbi durmak uzereydi bunu hissediyordum.Hastane baya uzaktaydi bunu biliyordum.Insallah kanim ise yararda Selimim iyilesir.Isterse vampir olsun önemli degil.Onemli olan Selimimin iyilesmesi.Bir daha kalbine baktim kalbi durmustu.Iste o an dünya basima yikildi.Agladim cıgliklar attim.Icimden Allahim insallah Selimim Vampir olur diyordum.Selimim kollarimda ölü bir sekilde yatiyordu.Onu 1-2 saat kollarimda tuttum.Ayılmıyordu .Selimi öyle biraktim.Arabadan uzaklasmaya basladim.Sonra bir ses duydum çığlık gibiydi.Ses arabanin oradan geliyordu.Hemen oraya kostum belki Selimim ayilmistir diye veya ya Selimimi kaçırdilarsa diyede düsünmeden edemiyordum.Arabanin yanina vardigimdaysa sok oldum.Selimim arabada yoktu
...
YIL 1980-ISTANBUL

EMRENİN AGZINDAN---

O gün asırı sıcakti.Sevgilim Ceylanla bulusacaktim.O yüzden üzerime Ceylanimin en sevdigi -onla ilk karşılaşmamızda giydigim kazagımı ve kot pantolonumu giydim.Sonrada onun en sevdigi parfümümü sıktım.Sonra telefonum çaldı arayan Ceylandi.Telefonu büyük bir heyecanla açtım.
"Nasilsin askim"
"Iyiyim.Ya Emre ben bugün gelemeyecegim.Bir isim cıktıda "
"Ne isin cıktı bitanem :) "
"Kardesimle beraber alisverise cıkacagiz "
"Anladim.Iyi eglenceler " dedim üzülerek.Seside bir tuhaf geliyordu böyle şehvetli şehvetli...Neyse bari disariya cıkıyım ve geziyim diye düşündüm.
Disariya cıktım ve sahilde yürümeye basladim.Biraz ilerleyince Ceylani görür gibi oldum.O gördugum yere yaklastim ve gördüklerim karsisinda şok oldum.En yakın arkadaşım Atacan ve Ceylan öpüsüyorlardi.O an cok sinirlendim ama kendimi kontrol ettim ve yanlarına yaklasıp onları alkışladım.

1981 - Emrenin Agzindan

Bugün Ceylan ve Atacanın evlenme günü... Artik ne yapacagimi bilmiyorum.Bende onlari kendi halinde biraktim.Dügünlerini kapidan gizli gizli izledim.Ne kadarda mutlulardi.Ben hala Ceylani seviyordum.O Atakanin yerinde benim olmam lazimdi ama iste...

1983- EMRENIN AGZINDAN

Bugün Ceylanla Atacanin ikizleri oldu.Bu arada bende cadi oldugumu yeni fark ettim.Simdi cadilik güclerimi kullanmanin vakti geldi.Onlarin evlerine gittim.Herkes bebeklere bir seyler takiyordu.Beni görunce kormular üzerime geldiler ama bir büyümle yere serildiler.Onlari elimi bile kıpırdatmadan
yere serdigimi gören herkes benden uzaklasti.Ben bebeklere dogru yaklastim etrafim koruma ve kara büyüyle kapliydi.Bebeklere büyümü okumaya basladim
"La santa premera arestokratisok serkert illumu nitistar korusmart kordkgors intisertyuk yumistauy hirojertyumiopdert wertesdert adako okuamamma olgayustartu... "
Herkes bana korkuyla bakiyordu.Konusmaya basladim...
"Bu büyüm sayesinde bebeklerin her ikiside 18 yasinda ölecekler.Ne olursa olsun ölecekler... Ve sen Atacan sende onlar ölurken öleceksin ama en son sen öleceksin.Göruceksin onlarin nasil öldügünü ve sen benim kücük melegim seytanim hilekarim sende simdi öleceksin " dedigim anda Ceylan yere düstü.Ben Ceylani yanima aldim ve gizli yerime ısınlandim.Ceylani bir tek ben kurtarabilirdim bir tek ben.Bunun icin benim kanimi Ceylana icirmem lazim.Kanimi icirdigimdeyse Ceylan herkes tarafindan unutulacak ve her seyi unutacak ..Simdi kanimi icirmeye basliyorum ve kanimi icirdim.Ceylan ayıldı ve etrafina bakmaya basladi.Atacan ve digerleriyse Ceylanin cocuklar dogarken öldüğünü sanacakti.Hatta hatta Ceylanin mezari bile vardi.Yani Ceylan ve Atacan birbirlerini sokakta görseler tanimazlar.....ISTE ARTIK CEYLAN BENIM

HER BÖLUM KÖTÜ KARAKTER GELIYOR BUNU BİLEREK YAPMIYORUM.HEYECAN GEREKIYOR VE ATACANIN ELANIN CEYLANIN MELEGIN AYSENIN VB. KISILERIN GECMISLERINI YAZMAYI SEVIYORUM. @Çiğdem- biliyorum senin sahnelerin baya azaldi.Arttirmaya calisacagim.Ama gelecek bolum Fatma ve Cenkin rolu baya olacak.Basroller nede olsa...

Son düzenleme:
İnsan ya da vampir kendine kötü kahkaha attım der mı
Yada "ayşen tek düşündüğü burdan kaçması gerektiği "
Bunu yıldırım nasıl biliyor..

Başkalarının ağzından yazdığını söylüyorsun ama yazanın 3. Kişi olduğu çok açık. Duygular hemen hemen yok. Olayı anlatmışsın sadece..

Bence bu üsluba biraz daha çalışıp dikkat etmelisin zaten konusunu hiç sevmedim. Normal ilişkileri vampirlere uyarlamışsın gerek yokmuş vampir olmalarına .

İnsan ya da vampir kendine kötü kahkaha attım der mı
Yada "ayşen tek düşündüğü burdan kaçması gerektiği "
Bunu yıldırım nasıl biliyor..

Başkalarının ağzından yazdığını söylüyorsun ama yazanın 3. Kişi olduğu çok açık. Duygular hemen hemen yok. Olayı anlatmışsın sadece..

Bence bu üsluba biraz daha çalışıp dikkat etmelisin zaten konusunu hiç sevmedim. Normal ilişkileri vampirlere uyarlamışsın gerek yokmuş vampir olmalarına .

O kismi düzenledim o ayseli kismi.O vampir kisminida ayarladim fark ettiysen.Cunku @xemrexxx büyü yapti.1 yil sonra öleceklerdi.Vampir oldular o yuzden. Duygulara dikkat etmedigim dogrudur duzeltmeye calisirim.Üsluba dikkat etmeye calisirim :)

selim nerde acaba çok merak ettim (b)(b)(b) çok kötü yerde bitirmişsin benim sahnemi yaa
çatlıcam vlla diğer bölümü bekliyorum 🙂🙂

Önce şunu diyim aşırı uzun benim yadığımda bi 10 sayfaydı kims eokumaz diye kısaltıyorum özet geçiyorum

Gelelim bölüme beğendim ,diğer bölüme oranla daha iyi ve erotikliği daha az :) böyle devam et ama konuşma yerlerini kısa tut birazcık .:)

Önce şunu diyim aşırı uzun benim yadığımda bi 10 sayfaydı kims eokumaz diye kısaltıyorum özet geçiyorum

Gelelim bölüme beğendim ,diğer bölüme oranla daha iyi ve erotikliği daha az :) böyle devam et ama konuşma yerlerini kısa tut birazcık .:)

Tesekkurler :) Evet uzun oluyor.Kendiliginden oluyor.Bi bakiyorum uzamis. :) Erotikligini azaltmaya calisiyorum ama iste.Tesekkurler begendigin icin.Konusma yerlerini kisa tutmaya calisirim :(

Beğendim beğendim geçen bölüme göre ohooo gelişme büyük :)
Saol :) Gelecek bolum bir yerde erotiklik olabilir.Oda Yildirim ve aysenin geçmişteki ilk sevismelerinde nede olsa Sır dizisinin devami.Ama erotikligi az yapcagima söz veriyorum 😉

Saol :) Gelecek bolum bir yerde erotiklik olabilir.Oda Yildirim ve aysenin geçmişteki ilk sevismelerinde nede olsa Sır dizisinin devami.Ama erotikligi az yapcagima söz veriyorum 😉
Mümnkün mertebe az olabilir bilmiyorum belki bize bir etki yapmazda küçük yaş gurubuda okuyabilir :)