Bana kelime oynu yapma dediğim açıkHak etmeseydi birinci olamazdı zaten![]()
4. yıl oldu takip edeliTebrikler Turabi. Uzun zamandır bu tuhaf programı takip edenlere de tebrikler.Gökhan Keser kazanaydı iyiydi yine de.
![]()
Biraz daha açsan ?Bana kelime oynu yapma dediğim açık
Başarısıyla bin basıyormuş adam direk finale çıktı oyunları kazanarak adamın asabını bozma nereye bin basıyor böyle saçma şeyler yazma yazıcaksanda benden anlıntı yapma bidaha4. yıl oldu takip edeli
Sen en azından tebrik ediyosun etmeyenler utansın
Biraz daha açsan ?
Burası efendilik yarışması değil kimse kusura bakmasın turabi hem ada yaşantısıyla hem oyunlardaki başarısıyla gökhana bin basıyor !!Ekli dosyayı görüntüle 37366
Oyunlarla şampiyon olsaymış o zaman her türlü sms çıkacaktı !!Başarısıyla bin basıyormuş adam direk finale çıktı oyunları kazanarak adamın asabını bozma nereye bin basıyor böyle saçma şeyler yazma yazıcaksanda benden anlıntı yapma bidaha
Bak şimdi demin ne diyondun şimdi ne diyosun ?Oyunlarla şampiyon olsaymış o zaman her türlü sms çıkacaktı !!
Şuan GÖKHAN şampiyon olsaydı siz demediğnizi bırakmazdınız !!Bak şimdi demin ne diyondun şimdi ne diyosun ?
Tebrikler edilecek bir adam olsaydı ederdim Gökhan şampiyon olsaydı ne olcaktı sevincektik yani sende hep aynı şeyleri yazıyosun kendini geliştirŞuan GÖKHAN şampiyon olsaydı siz demediğnizi bırakmazdınız !!
Ben eğer GÖKHAN şampiyon olsaydı fotosunu profil yapacaktım ve gururlada taşırdım !!
Tebrik etmeye acizsiniz !! Stripci falan filan adamla başka bahane bulamıyosunuz !
Ben mi aynı şeyleri yazıyorumTebrikler edilecek bir adam olsaydı ederdim Gökhan şampiyon olsaydı ne olcaktı sevincektik yani sende hep aynı şeyleri yazıyosun kendini geliştir
Göster 2veya 3 kere yazmışımdır ondanda emin değilim bilp bilmeden konuşmayalımBen mi aynı şeyleri yazıyorum
Stripci diye bellemişsin 4-5 aydır o kelimeyi duyuyoruz
İşinize gelmiyor tabi doğaldır 😉
Ben kaç kere yazmışım aynı şeyi ?Göster kaç kere yazmışmışım 2veya 3 kere yazmışımdır ondanda emin değilim bilp bilmeden konuşmayalım
Devamlı aynı şeyleri yazıyorsun diyorum yaniBen kaç kere yazmışım aynı şeyi ?
Geliştirememişm ya kendimi ?![]()
O da benim gelişememişliğim senin dediğin gibi 😉Devamlı aynı şeyleri yazıyorsun diyorum yani
Düşüncen oda aynı şeyleri yazıyosun ama ısrarla neyse uzatmanın manası yokO da benim gelişememişliğim senin dediğin gibi 😉
Benim düşüncem odur 😉
Aynı şeyleri yazmak gibi bir kısıtlama mı var ?Düşüncen oda aynı şeyleri yazıyosun ama ısrarla neyse uzatmanın manası yok
İyi yaz tamam ne yaparsan yapAynı şeyleri yazmak gibi bir kısıtlama mı var ?
Herkesin düşüncesidir ister 100 kez derim ister 1000 kez derim kim karşı çıkabilir ?
Küfür mü ediyorum hakaret mi ediyorum ?
Siz ısrarla aynı şeyi yazıyosun siz yazdığınız için ben bunu yazmak zorunda kalıyorum !!
Bahaneyi buldun sen de.Bundan sonra asla ama asla survivoru izlemeyeceğim kesinlikle benim için bitmiştir survivorGökhan hakediyordu sonuna kadar
![]()
Hiç bir kimseyi ne sevmek zorundasın ne tebrik etmek zorundasın amaİyi yaz tamam ne yaparsan yap
Arkadaş ben saygı duymuyorum haketmedi diyorum o kadar sen istediğini yaz okHiç bir kimseyi ne sevmek zorundasın ne tebrik etmek zorundasın ama
SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN !!
Bir yarışma için kalp kırmaya değiyorsa en adam dediğim kişide vurdu 😉
Helal olsun !!
İşte gerçek yüz en kötü zamanda ortaya çıkarmış !!Arkadaş ben saygı duymuyorum haketmedi diyorum o kadar sen istediğini yaz ok