- Reaksiyon puanı
- 58,978
- Puanı
- 1,060
Avatarımdan belli olmuyor mu?Sen Gökhanımı tutuyorsun?
Avatarımdan belli olmuyor mu?Sen Gökhanımı tutuyorsun?
Haha iyiymiş. Ama fazla kaptırma aga fena sarıyor.@mrt-06 aynen aga ismini daha önce duymuştum bikaç gündür dinliyorum on numara ya
şuan bi öğrenci evine yemek götürecekler![]()
+1Acuna kıllığım geçiyor gibi. Gözüme giriyor yavaş-yavaş. Ekipe karşı çok içten.![]()
Öncekide Turabi degilmiydi?Avatarımdan belli olmuyor mu?![]()
Sen de fena kaptırdın bu kıla.Aynen benim de yarın sınavım var.![]()
Yok artık. 😱 Turabiyi günahım kadar sevmem hiçbir zaman desteklemedim kendisini.Öncekide Turabi degilmiydi?
Gözüme giriyor yavaş-yavaş.Sen de fena kaptırdın bu kıla.![]()
İnşallah reklama girmezYok artık. 😱 Turabiyi günahım kadar sevmem hiçbir zaman desteklemedim kendisini.
valla bağımlılık yapıyor aga süperHaha iyiymiş. Ama fazla kaptırma aga fena sarıyor.Radyolu saatimin bozulduğu günden beridir dinleyemiyorum.
![]()
acun ekibiyle hep öyledir kardeş gibiAcuna kıllığım geçiyor gibi. Gözüme giriyor yavaş-yavaş. Ekipe karşı çok içten.![]()
Doğru çok ince bir ayrıntıyı yakalamışsın tebriklerArda Selena'nın sevgilisiyle tokalaştı az önce.![]()
Aga bulabiliyorsan Star TV'deki Matrax programının bölümlerini bul orası da süperdivalla bağımlılık yapıyor aga süperşuan eşinin kendisini aldattığını düşünen bi kadın canlı yayında kocasını uykudan kaldırıp sen beni aldatıyomusun diye soruyo tam komedi
acun ekibiyle hep öyledir kardeş gibi![]()
Turabi daha önce kalktı yerinden sonra da Gökhan kalktıDoğru çok ince bir ayrıntıyı yakalamışsın tebriklerArda ve Gökhan'ın ortak bağı Sinem Kobal
![]()
Gözüme giriyor yavaş-yavaş.![]()