Ne guzel iste saclari falan renk degistiriyor.Bu kiz tam senlik 😉Aga dikkatli bak bak arabadaki kadının saçları kırmızı gibi duruyor yerde yatanın ise sarı
Ne guzel iste saclari falan renk degistiriyor.Bu kiz tam senlik 😉Aga dikkatli bak bak arabadaki kadının saçları kırmızı gibi duruyor yerde yatanın ise sarı
Benim rolum cok az be.Havuzda yarali yaraliyimGelecek bölümleri de merakla bekliyorum aga sezon finaline son 2 bölüm kala heyecan daha da artacaktır
Evet heyecan dahada artacak bu arada isteyen varsa ne ,isterse bu bölümde vericem 😛Gelecek bölümleri de merakla bekliyorum aga sezon finaline son 2 bölüm kala heyecan daha da artacaktır
Bekle bekle bende bekliyorumTamamdir.Bekliyorum akrabaligimizi
erkek adam karisina sözünu dinletir.
Ya ben çok bölüm kaçırdım finallerden dolayı. Onları bir ara tamamlamaya çalışıcam söz.
Peki bakalım sen bilirsin ama ilk bölümü beğendin diye etiketliyorum yoksa ısrarcı davranmıyımYa ben çok bölüm kaçırdım finallerden dolayı. Onları bir ara tamamlamaya çalışıcam söz.
İlk 2 bölümü okumuştum zaten beğendim ama sonra takip edemedim işte dediğim gibi tamamlamaya çalışıcam.Peki bakalım sen bilirsin ama ilk bölümü beğendin diye etiketliyorum yoksa ısrarcı davranmıyım