16 Haziran 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

dizilerin çoğu sezon finali yaptı ilk 5e girmesi normal:)normal zamanda ilk 5e girdiğinde de 4 yıllık my 7 yıllık vadi vardı onlar girebiliyorsa karadayı da girmeli 2.sezonuyla
simdi demiyorum , 3-4 hafta once diziler sezon finalimi yapti? Karadayinin dususu 3-4 hafta suruyor ve hala en izlenen diziler arasinda ilk 5 te.Ilk 6-ya bile dusmedi.Sunu soyleyim Karadayi Fatmagulden sonra Ay yapimin en reytingli dizisi.Kuzey Guneyin final bolumunun reytinglerini hatirlayin.Karadayi 2-ci sezonda 10-12 reyting gordu sadece mayista dusus yasadi.Gecen sene herkes 2 sezon Karadayinin reytingleri dusecek diyordu oysa.Nerdeyse sene boyunca AB grupunun en izlenen dizisi oldu ,Totaldede hep ilk 3-te

simdi demiyorum , 2-3 hafta once diziler sezon finalimi yapti? Karadayinin dususu 2-3 hafta suruyor ve hala en izlenen diziler arasinda ilk 5 te.Ilk 6-ya bile dusmedi.Sunu soyleyim Karadayi Fatmagulden sonra Ay yapimin en reytingli dizisi.Kuzey Guneyin final bolumunun reytinglerini hatirlayin.Karadayi 2-ci sezonda 10-12 reyting gordu sadece mayista dusus yasadi.Gecen sene herkes 2 sezon Karadayinin reytingleri dusecek diyordu oysa
ay yapım yaprak dökümü stratejisini devam ettirdi dizi düşmedi :) tutan dizide hiçbir önemli karakteri öldürmeden gidiyor karadayıda böyle giderse yaprak dökümü gibi 5 yıl sürer bakalım sezon finalinde bomba patladı diyorlar önemli birileri öldüyse düşecek zaten turgut gidince 10-11 den 8 e düştü

ay yapım yaprak dökümü stratejisini devam ettirdi dizi düşmedi :) tutan dizide hiçbir önemli karakteri öldürmeden gidiyor karadayıda böyle giderse yaprak dökümü gibi 5 yıl sürer bakalım sezon finalinde bomba patladı diyorlar önemli birileri öldüyse düşecek zaten turgut gidince 10-11 den 8 e düştü
Yaprak dokumu efsane diziydi zaten TNS reytingleriyle nasil reyting alacagi belli degil

Simdi sali reytinglerine baktim Kucuk aga Totalde 7 lere kadar dusmus AB grupunda 6.65 almis.1 hafta once 10 kusur reyting alan dizi bu kadar dusus yaptiysa Karadayima yine sukur

ve birde Turgutun olumunden sonrada 10 reyting gorduk :😉

Bugün çarşıya gittim, 5 dükkanın 5'inde de İlker Show izleniyordu. :D
Çarşıda İlker'in share'ı %100 demek ki. :oley:

lker Show'un en az 25 share'ı var bence,ben de çok izleyen olduğunu gözlemliyorum ama işte TNS haksızlık yapıyorum,10 share-12 share çok saöna.

Survivor, O Ses ve Yst rakipleri ezip geçti bu sezon, dümdüz etti hepsini. :oley:

Vah vah kabadayı kedi gibi sinmiş köşeye. :F Ne hallere düştün be dayı. :)))

Cok komik.Bari reytinglere bakin bir hafta Karadayi bir hafta Acun birinciydi .O ses finaliyle bile Karadayini gecebilmedi .bazen Karadayi 2 ci olurken bile fark azdi sadece mayista Karadayi dustu

Son düzenleme: