Aynen benden kaçarmı oo koptum yaa onu görünce zatenİzlemişsin sanırım
Süper sokak röportajları var amaAynen benden kaçarmı oo koptum yaa onu görünce zaten
İçiniz fesat olmasınBu arada garip garip sorular sormaya başladı yine @denizz19. Allah sonumuzu hayır etsin.
Ya bu teyzelerin apaçi yorumu vardı koptum orda izleyeneniz varmı acep ??Süper sokak röportajları var ama
İçiniz fesat olmasın
İçim fesat değil, soruya öyle bir cevap vermedim. Böyle bir soru da sorulmaz ki. Gariplikte sarı mikrofonu geçtin. Gerçi o kadar da garip sorular sormuyor onlar.İçiniz fesat olmasın
Onu bilmem de maço erkek mi romantik erkek mi çok iyi.Ya bu teyzelerin apaçi yorumu vardı koptum orda izleyeneniz varmı acep ??
Bu soru bana ait değil telif hakkı sokak röportajlarına ait.İçim fesat değil, soruya öyle bir cevap vermedim. Böyle bir soru da sorulmaz ki. Gariplikte sarı mikrofonu geçtin. Gerçi o kadar da garip sorular sormuyor onlar.
Sen soramazsın zaten. O kadar düşünsen, böyle bir soru çıkartamazsın. Garip bir soru yani. Sonuç olarak foruma da sen sordun hani. Garipliğe imzanı attın bir kere.Bu soru bana ait değil telif hakkı sokak röportajlarına ait.
Ben düşünsem ne sorular çıkıyor da forum kaldıramaz diye soramıyorumSen soramazsın zaten. O kadar düşünsen, böyle bir soru çıkartamazsın. Garip bir soru yani. Sonuç olarak foruma da sen sordun hani. Garipliğe imzanı attın bir kere.
Onu görmedim yaw ben o nada bakarım yarın ama apaçi yorumları mükemmel izle koparsın pişman olmazsın oratada dönen yuvarlak felan diyorlarOnu bilmem de maço erkek mi romantik erkek mi çok iyi.
Bu soru bana ait değil telif hakkı sokak röportajlarına ait.
"İçiniz fesat" diyene bak sen, neler neler düşünüyor da, soramıyor.Ben düşünsem ne sorular çıkıyor da forum kaldıramaz diye soramıyorum
Ben fesatım arkadaş Türk insanı bu her şeyi şeyliğe çeker biliyorum. İnsanları gözlem yapmayı severim"İçiniz fesat" diyene bak sen, neler neler düşünüyor da, soramıyor.
Gözlem yap ama o tarz gözlemler yapma, değmez.Ben fesatım arkadaş Türk insanı bu her şeyi şeyliğe çeker biliyorum. İnsanları gözlem yapmayı severim