Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twitter'da yayılan bir söylentiye göre;

akın'ın elendiği hafta turabi, aslında yiğit'i yazmış. ama montajla akın yapmışlar. bu hafta ise o hafta yazdığı yiğit görüntüsünü yayınlamışlar. pek mantıklı gelmiyor ama her şey olabilir. arabanın zorla turabi'ye veriliğini, sahra'nın nasıl adada tutulmaya çalışıldığını hepimiz gördük.

akın saatçi'nin kişisel dokunulmazlığı vardı biliyorsunuz. onu da kullandırtmamışlar adama. akın'a bu sorulduğunda: "biliyorsunuz arkadaşlar, kurallar çok değişti." demekle yetindi sadece. açıkça hakkını yemişler adamın.

mervenin haftalrca son sıralarda olduğu halde bir anda daha önce 1. olan tolgayı yenmesi ne hikmetse tolga daha önce 1.olan serenayı eliyor ama merveye eleniyor

acun'un sitesine bakacak olursak her hafta turabi ropörtajları var. zorla sempatik göstermeye çalışıyorlar adamı. yok kumsala ana-baba yazmış, yok gözyaşlarını tutamamış. hala bu oyunlara gelenlerin olduğunu görmek çok üzüyor.

akın coktan türkiye'ye döndüğü hatta istanbul'da çalıştığı spor salonunda çekildiği resimleri instagramında paylaştığı için akın'ın şu an adada olma ihtimali yok.bu da geriye bir ihtimal bırakıyor.ada konseylerini toplu halde çekiyorlar.yarışmaları kimlerin kazanacağı ve kimlerin eleneceği senaryo şeklinde belli ve hazır bir araya toplandık 4 bölüm ada konseyi çekelim diyorlar.her bölüm için kıyafetleri değiştiriyorlar.

bunlar benim yorumum değil , twitter da gördüm paylaşmak istedim , siz bu yoruma katılıyor musunuz ?

@sokak sanati @ABAY_06 @Maskeli Fedai @Bully @eskici @Eray Güler
İlk cümle mantıklı gibi geliyor kulağa. Akın sembolü kendi isteğiyle kullanmamış. Şöyle düşünmüş. Ben şimdi rakiplerimi eleyemezsem demek ki gitmeyi hak etmişim. Böyle bir şey demişti galiba.Merve'nin Tolga'yı elemesi ve Tolga'nın Serenay'ı elemesi bana da ilginç geldi ama bunu sms süresinin 2 güne çıkmasına bağlıyorum. Acun'un oyunu da olabilir. :)

3.cümleye katılıyorum. Turabi'nin röportajları çok fazla gösteriliyor ve Akın'a bu fırsat pek tanınmadı..

Yarışmaların senaryo olduğuna kesinlikle inanmıyorum çünkü gösterilen mücadeleler ortada ama kimlerin eleneceği senaryo şeklinde belirleniyor olabilir. Buna inanmaya başladım..

Kızılacak bir şey yok Turabi'yi ben de tebrik ettim görmedin herhalde.

Bugün ödül Turabi yada Yiğit kazandı :D
Turabi Brezilyada görülmüş :D yes be :D Foto bulduğum an atıcam :D
@Bully , @eskici , @Maskeli Fedai , @sokak sanati , @ABAY_06
Boşver ödülü dokunulmazlığı kaybetsinler. :A

Bugün Yiğit kazanırsa dokunulmazlığı Turabi Ahmet

Ahmet kazanırsa Yiğit Turabi sms i var gibime geliyor

@sokak sanati @Eray Güler @Bully @Harunnn60
İnşallah dokunulmazlığı Yiğit kazanır Turabi sms'e çıksın. :A

İlk cümle mantıklı gibi geliyor kulağa. Akın sembolü kendi isteğiyle kullanmamış. Şöyle düşünmüş. Ben şimdi rakiplerimi eleyemezsem demek ki gitmeyi hak etmişim. Böyle bir şey demişti galiba.Merve'nin Tolga'yı elemesi ve Tolga'nın Serenay'ı elemesi bana da ilginç geldi ama bunu sms süresinin 2 güne çıkmasına bağlıyorum. Acun'un oyunu da olabilir. :)

3.cümleye katılıyorum. Turabi'nin röportajları çok fazla gösteriliyor ve Akın'a bu fırsat pek tanınmadı..

Yarışmaların senaryo olduğuna kesinlikle inanmıyorum çünkü gösterilen mücadeleler ortada ama kimlerin eleneceği senaryo şeklinde belirleniyor olabilir. Buna inanmaya başladım..

Kızılacak bir şey yok Turabi'yi ben de tebrik ettim görmedin herhalde.

Boşver ödülü dokunulmazlığı kaybetsinler. :A

İnşallah dokunulmazlığı Yiğit kazanır Turabi sms'e çıksın. :A
Bana Turabi Yiğit sms i olacak gibi geliyor melunlar Turabiyi yazacak :T:

türk halkı gökhanı birinci yaparak hırboya çakacak :Z
Arabayı aldı o yeter :Z

akşam oyunda merve çok iyi yarıştı yine 2 sayısını turabiden kıl payı kaçırdı ah o son oyunda çabuk başladığını sanıp durdu eğer durmasaydı kesin kazanırdı :( neyse sahra elendi tek bayan yarışmacı merve kaldı böylece en güçlü en iyi olduğunu kanıtlamış oldu haydi merve bundan sonra seni kimse tutamaz

akşam oyunda merve çok iyi yarıştı yine 2 sayısını turabiden kıl payı kaçırdı ah o son oyunda çabuk başladığını sanıp durdu eğer durmasaydı kesin kazanırdı :( neyse sahra elendi tek bayan yarışmacı merve kaldı böylece en güçlü en iyi olduğunu kanıtlamış oldu haydi merve bundan sonra seni kimse tutamaz
Yav he he

10418221_649141948506982_6902209858662613048_n.jpg

Akın ve Alp Kırşan Kıbrıs'a gidiyorlar. :)

@ABAY_06 @eskici @Eray Güler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...