Şimdi işim yok güzüm yok onları araştırcam amann ben senin içini bilirim içini .Dde get araştır köşe yazılarını .ss
Şimdi işim yok güzüm yok onları araştırcam amann ben senin içini bilirim içini .Dde get araştır köşe yazılarını .ss
valla emre görmemişim , hepsine katılıyorum , çok güzel bir yazı olmuş
son ezon cast sorunlu demek yanlış olur 30-40 isim geldi son sezon içlerinde 6-7 si sorunluydu katıldığın için sağolvalla emre görmemişim , hepsine katılıyorum , çok güzel bir yazı olmuş
son sezon cast ve senaryo sorunluydu
emre bu arada MY filmi ne zman çıkıyor , sen bilirsin ?son ezon cast sorunlu demek yanlış olur 30-40 isim geldi son sezon içlerinde 6-7 si sorunluydu katıldığın için sağol
ocak taemre bu arada MY filmi ne zman çıkıyor , sen bilirsin ?
sinemada izlersin artık , konusu ne olacak filmin ?ocak ta
hürrem-sülüman aşkına yoğunlaşacakalr inşallah sinemada izlerim tabi genelde sinemaya gitmem bir tek x men serisi için gitmiştim sinemaya önceden planlayıp kalanı sinemaya gidince palnladığım şeylerdi my 2. olacaksinemada izlersin artık , konusu ne olacak filmin ?
x-men demişken hangi filmine gittinhürrem-sülüman aşkına yoğunlaşacakalr inşallah sinemada izlerim tabi genelde sinemaya gitmem bir tek x men serisi için gitmiştim sinemaya önceden planlayıp kalanı sinemaya gidince palnladığım şeylerdi my 2. olacak
emre süpersin ya , vaktin varsa özelden konuşalım mıhepsine
olur bir konu açıcam sonra konuşlım 5 dk sonrAemre süpersin ya , vaktin varsa özelden konuşalım mı