Merve.Survivoru artık izlemem, son finaline bakarım. Benlik kimse kalmadı..
Sahra onca şeye rağmen Turabi diyor hala aşık galiba.
Sanmam.
yiğit elenmeli olum hala nasıl elenceni düşünüyonBenlik bişi yokki
Ben hayla yiğit elenir diye umuyorum![]()
Blmyorumyiğit elenmeli olum hala nasıl elenceni düşünüyon![]()
Sahra da onlardan aşağı kalmıyor. Senin için hiçbiri anlam ifade etmiyor.Merve.
Çok itici merve özellikle oyun sonrası tepkileri.
Gökhan'ın samimiyeti bana ınandırıcı gelmiyor aynısı yiğit için de geçerli tabii gökhana nazaran daha az.
turabi zaten benden uzaktan yakından alakası olmayan bi kişilik, tavır. Görmeye dayanamıyorum..
ahmet dursun desen dik dik konuşup, oyunlarda yarışana susmadan laf söyleyip baş ağrıtsın.. = hiçbiri bi amlam ifade etmiyor...
Sahra gitmis diye duydum?
Doğru duymuşsun!
Geçmiş olsun.Merve.Çok itici merve özellikle oyun sonrası tepkileri.
Gökhan'ın samimiyeti bana ınandırıcı gelmiyor aynısı yiğit için de geçerli tabii gökhana nazaran daha az.
turabi zaten benden uzaktan yakından alakası olmayan bi kişilik, tavır. Görmeye dayanamıyorum..
ahmet dursun desen dik dik konuşup, oyunlarda yarışana susmadan laf söyleyip baş ağrıtsın.. = hiçbiri bi amlam ifade etmiyor...
Sahra gitmis diye duydum?Doğru duymuşsun!
nasıl bilmiyon olum yiğit elenmedi artık kafayı mı şaşırdınBlmyorum![]()
Belli zaten eğer birinci yapsaydı Tolgayı arkasından vurup benim beynime bunu aşıladılar diyen Serenay gitmezdi.MERVE BAYANLARIN ŞAMPİYONU !
HALKA HAİNİ BİRİNCİ YAPMAZ ! BUNUDA BİLİN 😉
Oyundan sonra Yiğit elini uzattı hiç bakmadı bile artislik yaptı iyice uyuz oldum gözümden düştü iyiki gitmiş sonuna kadar hak etti Yiğit helal olsunYİĞİT KAZANDI SURVIVOR KAZANDI <3
HELAL BE
teşekkür ederim canım arkadaşımÇabuk dönmüşsün
Duygu Turabinin arkadaşıydı tabi sevicem![]()
bir ara sahrayı seviyordun ne cabuk soğudun ?Oyundan sonra Yiğit elini uzattı hiç bakmadı bile artislik yaptı iyice uyuz oldum gözümden düştü iyiki gitmiş sonuna kadar hak etti Yiğit helal olsun