- Reaksiyon puanı
- 59,627
- Puanı
- 1,060
Olabilir.yada giden paralara üzüldüğün için olmasın![]()
Olabilir.yada giden paralara üzüldüğün için olmasın![]()
Kızla buluşmadın diye m ayrıldınızAma sevgilimle ayrıldım değer mi lan değermi![]()
Aynen@eray Gürler şu akın meselesini çok abarttın , akın üzerinden prim yapıyorsun gibime geliyor bana![]()
Hem de ne dalga geçicem.Finalde Turabi 1.olamazsa dsalga geçecen demi öyle hissediyorum![]()
Tam tersiTakım tutmaya dönmüş
Fenerbahçe: Turabi
Galatasaray: Gökhan
![]()
Acuna mesaj yollayayım Turabi 1.olsun diyeHem de ne dalga geçicem.![]()
sinirlenmedin dimi sen ?Olabilir.![]()
Hiç de bile. Gökhan masum. TurabiTam tersi
Acuna mesaj yollayayım Turabi 1.olsun diye![]()
Acun'um ne derse o artık görücezYoo çok kolay görürsün gece.
Yoo çok kolay görürsün gece.
Asıl başta o herşeyi bildiğini sanan admin ve sizler ters köşe olucaksınız.demedi deme
![]()
Telefon numarasını yolla bende bişeyler yollucamTam tersi
Acuna mesaj yollayayım Turabi 1.olsun diye![]()
Telefon numarası yokTelefon numarasını yolla bende bişeyler yollucam
Duygu gitmeyi hak etmişti zaten.sinirlenmedin dimi sen ?
birde bir sorum olacak sana madem sms filan hikeye diyorsun duygu gittiğinde niye demedin ? o zman demiştim duygu hak ett demiştin gitmeyi
bana tuhaf geldi mesajların
Turabi masumHiç de bile. Gökhan masum. Turabi![]()
Sahradan daha az oy almasına ne diyon ?Duygu gitmeyi hak etmişti zaten.Oyunlarda çok kötüydü.
![]()
sabahtan beri şok olmuş muş , bilgisayardan kalkamamışAynenbenim bir aralar yaptığımı yapıyor
![]()
Sahra'nın aldığı oylara da inanmıyom ki be Yiğit'i geçip 2.olması da ne demek öyleTurabi masumsende bana antilik yapıyon demek. Görürsün sen
Sahradan daha az oy almasına ne diyon ?
NapçanTurabi masumsende bana antilik yapıyon demek. Görürsün sen
![]()
Kesinlikle Sahra kalmalı 🙂@KayıpSehir aynen, sahra ve gökhan hakediyor. Diğerleri showmenlik gösterisi için gelmişler survivora![]()
Ben gelemiycem diye kızı aramyı unutmuşumKızla buluşmadın diye m ayrıldınız![]()