11 Haziran 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

MY:( AB'si de Totolide felaket:( Bu dizi 20 reytingleri görmuyormuydu??? Bu yakışıyor mu hiç? İlk 2 sezon adı gibi muhteşem bir dizi izledik. Ruhu şad olsun Meral'in bir kez daha:)

MY'nin reytingi hakkında fazla yorum yapmaya gerek yok.Herşey ortada. Meryem Uzerli ortalarda salınsaydı AB 15'leri görürdü ABC1 ise 20'leri:X diyorum son olarak:A

KPA ile MY'nin ortk izleyici kitlesi var görüldüğü gibi.BUna forumda örnek olarak @xemrexxx'i verebiliriz:A Haftaya Acun ile yarişacak dizi bakalım Dikmen mi düşecek yoksa KPA mı???

Dikmen'i de atarlıyorum ediyorum ama o da en az KPA kadar reyting alıyor yine de tebrik diziyi:X

Kara Para Aşk'ın dünkü bölümü iyiydi ama dizinin reytingleri Muhteşem Yüzyıl'ın final bölümünün etkisiyle düşüş yaşamış.Dizi önümüzdeki hafta sezon finaliyle iyi bir yükseliş yaşayabilir.

Muhteşem Yüzyıl'ın final bölümünden daha iyi reytingler bekliyordum ama dizi pek yükseliş yaşayamamış.

Ankara'nın Dikmeni iyi reytingler almış.

Kanal D gündüz kuşağı felaket durumda olmaya devam ediyor,doğal olarak İlker Show'a da 9-11-9 share düşmüş,sanırım İlker hafta içinden alınacak. :( Ne dersin @Bully ?

Alinmali bence de kotu gidiyor :)
Ama herkes kötü gidiyor,ben olumsuz sordum ama senden olumlu bir cevap bekliyordum,Arka Sokaklar bile eskiye göre düşük.ÇGHB ile BBEB arasındaki Şule Zeybek işi batırıyor gibi,o gitsin önce. :) Bir de 30 dakikada bir 7 dakikalık reklam alınıyor,kanallar bu düzeni terkedeli çok oldu sanıyordum. :(

MY:( AB'si de Totolide felaket:( Bu dizi 20 reytingleri görmuyormuydu??? Bu yakışıyor mu hiç? İlk 2 sezon adı gibi muhteşem bir dizi izledik. Ruhu şad olsun Meral'in bir kez daha:)

MY'nin reytingi hakkında fazla yorum yapmaya gerek yok.Herşey ortada. Meryem Uzerli ortalarda salınsaydı AB 15'leri görürdü ABC1 ise 20'leri:X diyorum son olarak:A

KPA ile MY'nin ortk izleyici kitlesi var görüldüğü gibi.BUna forumda örnek olarak @xemrexxx'i verebiliriz:A Haftaya Acun ile yarişacak dizi bakalım Dikmen mi düşecek yoksa KPA mı???

Dikmen'i de atarlıyorum ediyorum ama o da en az KPA kadar reyting alıyor yine de tebrik diziyi:X
yine tahminde bulunup yoruma fok balıklarını salmışsın :F neyse kpa my ortak kitlesi 2 reytingtir en fazla onu da bu sezon yarı yarıya paylaştılar :) eğer ki my izleyen 10 reytinglik kitlernin 5i kpa ya kaçarsa yazıklar olsun onlara

Kendi izleyenlerinin de dalga geçtiği MY finalde bile çift hanelere çıkamamış. :)
Bir finalde bölüm kadar, 'dinal' kelimesi de önemlidir. Anlaşılan MY için bu kelime sadece 1 reytingmiş.

Kendi izleyenlerinin de dalga geçtiği MY finalde bile çift hanelere çıkamamış. :)
Bir finalde bölüm kadar, 'dinal' kelimesi de önemlidir. Anlaşılan MY için bu kelime sadece 1 reytingmiş.
300 milyondan fazla izleyicisi olan bir dizi için 2-3 milyon fazla ya da az farketmez:X