Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi çok istiyor arabayı yazık ama üzülemiyorum maalesef kendisine Ahmet kazansın. :A

Çok büyük haksızlık yaptı Acun. Bildiğim Ahmete soru sordu sürekli...

Ahmet cidden oyunu anlamadı ya. Anlasaydı Turabi içindeyken patlamadığı için hemen binerdi. Sonuçta Turabi 20 saniye birden hata yapmış olamazdı. :D

2. oyun başlayınca haber verirmisin? :bhr: @Bully

Turabi kazandığı için de sevindim açıkcası. Durumları ne bilmiyorum ama arabası yok bence iyi oldu. :)

O değil de Ahmet arabayı Turabi'ye bilerek vermiş olabilir mi acaba kendisi her türlü biner en iyi arabalara zaten. :) Eğer öyle yaptıysa helal olsun. :)
Sanmıyorum kardeş kardeşe yapmaz bu iyiliği,yarışmada birinci olacağının garantisi de yok.
Turabi içindeyken patlamadığı sahnede hasta etti beni,sallanıyor biran önce arabaya binmedi.:)

Gönüllüler yemeklerini yediler enerjilerini topladılar. Şimdi harika yarışma çıkarmasalar iyi. :(

Gönüllüler yemeklerini yediler enerjilerini topladılar. Şimdi harika yarışma çıkarmasalar iyi. :(
Parkur oyunu olmayacak Allah'tan dengede durmaya çalışacaklar sadece bu yüzden yemeğin gönüllülere fazla avantaj sağlayacağını sanmıyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...