Turabiciler için paylaşmadım zaten görmezden gelebilirsin.![]()
Sayfanın lak diye ortasına kocaman koymuşsun ilgilileri eklersen sevinirim üzerime alınıyorum sonra.
Turabiciler için paylaşmadım zaten görmezden gelebilirsin.![]()
Ok.Sayfanın lak diye ortasına kocaman koymuşsun ilgilileri eklersen sevinirim üzerime alınıyorum sonra.![]()
Biz o kadar paylaştık çocuk bişi demediGüzel.![]()
Akın antiliğinden yapıyor kaale almıyorum.Biz o kadar paylaştık çocuk bişi demedi
Nolcak bir foto paylaştı diye![]()
Evet Akın'ı sevmiyor kendisi anlayamadın mı hala
Biz o kadar paylaştık çocuk bişi demedi
Nolcak bir foto paylaştı diye![]()
AKIN sadece sinsiYoo çok ciddiyim spoi içinde alırsan daha çok sevinirim @Bully .![]()
NaptıkiOnun yüzünü görmeye tahammülüm yok konuyu temizlemek için yapıyorum.![]()
Evet Akın'ı sevmiyor kendisi anlayamadın mı hala
Nesi iyi be o melunun işi gücü gıcıklık.![]()
AKIN sadece sinsi
Naptıki![]()
Sen böyle dedin ya inadına daha büyük resimler paylaşıcamSeninde benden altta kalır yanın yok.Cidden Akın vardır diye spoiş şeklinde paylaş şunları kaldırsamıyor piskolojim.
![]()
Adamların başında M unuttun kankaADAM GİBİ ADAM GÖKHAN KESER
Sen böyle dedin ya inadına daha büyük resimler paylaşıcam![]()
Alemsin sendeSeninde benden altta kalır yanın yok.Cidden Akın vardır diye spoiş şeklinde paylaş şunları kaldırsamıyor piskolojim.
Yüzünden sinisilik akıyor görmek istemiyorum artık kurtulduk diyorum bir bakmışız fotosu.😱![]()
ADAM GİBİ ADAM GÖKHAN KESER
Alemsin sende
Turabinin dediği gibi bir an gelip yanımıza oturcak diye korkuyorum diyosun![]()
Her zaman paylaşmıyorum zaten.Sayfayı kirletmekten ceza alırsın yakamzo bizim tarafta zaten.![]()