- Reaksiyon puanı
- 59,658
- Puanı
- 1,060
Hiç güleceğim yoktu bu yüzden gülmedim.GÜLECEĞİM YOKTU
@Bully , @eskici , @ABAY_06 , @sokak sanati , @Maskeli FedaiEkli dosyayı görüntüle 37196
Hiç güleceğim yoktu bu yüzden gülmedim.GÜLECEĞİM YOKTU
@Bully , @eskici , @ABAY_06 , @sokak sanati , @Maskeli FedaiEkli dosyayı görüntüle 37196
HahahGÜLECEĞİM YOKTU
Birazda Turabi capsları koyda bizde gül gül ölelimGÜLECEĞİM YOKTU
GÜLECEĞİM YOKTU
hahaha buna bende güldüm ahmete bakGÜLECEĞİM YOKTU
yakup gelmesin akşamTurabiciler böyle saçma capslerle avutuyorlar kendilerini demek güzelmiş.![]()
Şuan yarılıyorum gülmekten @Bully 'de çok sever bu lafı.![]()
Bulursam koyarımBirazda Turabi capsları koyda bizde gül gül ölelim
Severim o cümleyi ama şu saçma capslere kullanacak kadar düşmedim.Şuan yarılıyorum gülmekten @Bully 'de çok sever bu lafı.![]()
Severim o cümleyi ama şu saçma capslere kullanacak kadar düşmedim.![]()
Sen gülme yine de.ahmet komik ama aga![]()
Bak bu güzelmiş işte gülmedim diyemem.ARŞİVİMDEN ÇIKTINİSANIN BAŞINDA İNDİRMİŞİM
@Bully , @sokak sanati , @eskici , @ABAY_06 , @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 37197
Turbo Turabi sayfası yüklemişSen gülme yine de.![]()
Bak bu güzelmiş işte gülmedim diyemem.Turabi'ye bakın hahaha.
![]()
turabinin rezilliklerini ortaya çıkartıyorsun aferin sanaARŞİVİMDEN ÇIKTINİSANIN BAŞINDA İNDİRMİŞİM
@Bully , @sokak sanati , @eskici , @ABAY_06 , @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 37197
ARŞİVİMDEN ÇIKTINİSANIN BAŞINDA İNDİRMİŞİM
Bile bile lades resmen.Turbo Turabi sayfası yüklemiş![]()