13 Haziran 2014 Cuma Reyting Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karagül ün bu bölümü hayal kırıklığına uğrattı. Heyecan yerinde değil, muzikler şaşırmış, olaylar cok yavaş, Fox TV Karagül ünSezon Finali olmasına rağmen reklam çok veriyor
Geçen bölüm muhteşemdi🙂
Yok artık hayal kırıklığı mı emin misin 😱 Heyecan hiç bitmedi ki nasıl yerinde değil, hele bu bölümde yeni müzikler gelmişti ve bence süperdi.

Maç fark atar tüm dizilere. :A
Hayal et olur :D

Yok artık hayal kırıklığı mı emin misin 😱 Heyecan hiç bitmedi ki nasıl yerinde değil, hele bu bölümde yeni müzikler gelmişti ve bence süperdi.

Maalesef ki katılmıyorum fakat şimdi çalan müzik harika!

Karagül yarın hezimete uğrayacak :D

Karagül ün bu bölümü hayal kırıklığına uğrattı. Heyecan yerinde değil, muzikler şaşırmış, olaylar cok yavaş, Fox TV Karagül ünSezon Finali olmasına rağmen reklam çok veriyor
Geçen bölüm muhteşemdi🙂
İzlemedim ama katılıyorum. :A :F

Medcezir'in sezon finali tek kelmeyle mükemmeldi. :bhr:

:(:(:(
Şuan çalan müzik dışında zaten farklı olan bir tek müzik daha vardı ve o da çok güzeldi ve sahneye de oldukça uyumluydu. :)Karagül yarın hezimete uğrayacak :D

Yarını iple çekiyor olacağım :D
Sonu bile çok güzel bitmedi. Heyecansız bir de 23.42-23.57 3.Kuşak 00.03-00.18 4.Kusak reklam verdi bol reklam izledik

:(:(:(
Sonu bile çok güzel bitmedi. Heyecansız bir de 23.42-23.57 3.Kuşak 00.03-00.18 4.Kusak reklam verdi bol reklam izledik
Karagül'ü reklam yıkmaz merak etme :) Seninle zevklerimiz çok farklı anlaşıldı. Sonu bağlanabilecek en güzel sahneyle bitirildi. :) 0 heyecan yeni sezon atraksiyon devam :D

Karagül'ü reklam yıkmaz merak etme :) Seninle zevklerimiz çok farklı anlaşıldı. Sonu bağlanabilecek en güzel sahneyle bitirildi. :) 0 heyecan yeni sezon atraksiyon devam :D
Kabul etki Geçen Bölümdeki heyecanı Aşk ı Memnu nun finali hariç hiç bir dizide göremedim

Kabul etki Geçen Bölümdeki heyecanı Aşk ı Memnu nun finali hariç hiç bir dizide göremedim
Heyecan derken zaten gerçeklerin açığa çıkacağı bir bölüm olacaktı bu bölümde bu tarz sahnelerin olması gayet normal. Asıl tempolu sahneler yeni sezonda ki bu sahnede gayet heyecanlı yerler oldu. Bu bölümün hakettiği oran 15 bence. :)

maç yarın çok iyi reyting alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...