Show TV'nin Magazin Programlarında Sürpriz Değişim!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
thumbnail_1402661984.jpg

"İlklerin Kanalı" Show TV'nin efsane magazin programları Cumartesi Sürprizi ve Pazar Sürprizi'nde sürpriz değişiklik!

Show TV'nin İç Yapımlar ekibi C Yapım tarafından hazırlanan haftasonu sıradışı, eğlenceli ve renkli bir içeriğiyle evlerinizin konuğu olan magazin programları Cumartesi Sürprizi ve Pazar Sürprizi programlarını bundan böyle Show Dünyası'nın sunucusu Elif Özkul sunacak. Gamze Karaman'ın sunumuyla ekrana gelen programdan Karaman, oyunculuk mesleğini devam ettirmek adına programdan ayrılma kararı aldı ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederek başarılar diledi!

Elif Özkul'un sunumuyla Cumartesi Sürprizi ve Pazar Sürprizi Cumartesi ve Pazar günleri 10.00'da canlı yayınla Show TV'de!

- gerçek şu ki, caner erdem ve ekipi çok başariliydi ve cinerli show ayrilmaya yanliş yapti.
- eglence kanalinin başinda bu işlerlerden anlayan olmali, oyle CEO MEOla olan iş degil.
- bu programlar izlenen kalanlardan biri, iyi muhabirler + Mert Ogundu.
NOTE: buhranda olan bir kanali 0dan yaratmak mantikli mi?

- gerçek şu ki, caner erdem ve ekipi çok başariliydi ve cinerli show ayrilmaya yanliş yapti.
- eglence kanalinin başinda bu işlerlerden anlayan olmali, oyle CEO MEOla olan iş degil.
- bu programlar izlenen kalanlardan biri, iyi muhabirler + Mert Ogundu.
NOTE: buhranda olan bir kanali 0dan yaratmak mantikli mi?
Ekip aynı kaldı zaten, sadece Caner Erdem yerine Suavi Doğan, Haluk Şirin yerine Timuçin Güner geldi ki Caner Erdem hala Show TV'ye programlar yapmakta. Bkz : Misafir Ol Bana, Kuaför (yakında) Ama tabi ayrılmaması gerekirdi.

Gamze Karaman'ın oyunculuğu daha iyi, maalesef sunumunu bende beğenmiyordum. Çok fazla dili sürçüyordu. Elif Özkul bu konuda çok daha iyi. Başarılar dilerim. :)

İnanmak istemiyorum. :D
Oyunculuk yapmak istiyormuş ve orada kendini geliştirmek ve öne çıkarmak istiyormuş. Zaten ayrılacağının sinyallerini vermişti daha önce Gamze Karaman. Bence iyi de oldu. Elif Özkul çok daha iyi bir şekilde sunum yapıyor. Gamze Karaman'ı da severim ama sunuculuğu gerçekten iyi değildi.

Bu arada Show Dünyası'na ne oldu bilmiyorum ben çok uzun zamandır yayınlanmıyor herhalde? (b)

Şimdiki sunucu bence daha güzel

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyunculuk yapmak istiyormuş ve orada kendini geliştirmek ve öne çıkarmak istiyormuş. Zaten ayrılacağının sinyallerini vermişti daha önce Gamze Karaman. Bence iyi de oldu. Elif Özkul çok daha iyi bir şekilde sunum yapıyor. Gamze Karaman'ı da severim ama sunuculuğu gerçekten iyi değildi.

Bu arada Show Dünyası'na ne oldu bilmiyorum ben çok uzun zamandır yayınlanmıyor herhalde? (b)
Daha hiç denk gelmedim, umarım başarılı olur. :) Epeydir yayınlanmıyor bitti galiba. :D

Gamze'ye yazık oluyordu zaten. Elif Özkul da çok iyi seçim olmuş. :A

Show tv haftaya Cinere Resmen veriliyor Eylulde Yeni Sunucuda Ola bilir Magazin de

Geçen hafta değişti. Bu kızda simge fistikoglu gibi ciner gurubun yıldızı ama ikisinde de bir gelecek yok boşuna uğraşıyorlar)))