Vampir Sirlari 4. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
Vampir Sirlari 4. BÖLUM--

CİGDEMIN AGZINDAN...
O sözler karsisinda sok olmustum.Ne yani Cenk Fatmayi mi seviyordu ? Zaten ilk gördügümde bu kızı gözum tutmamisti.Buna izin veremem kimse benim Cenkimi elimden alamaz.Bu kiza bir seyler yapmaliyim.Aslinda o Can olacak suursuz yapti yapacagini.Cenkime bir sey olmaz oda vampir.Ama belki Fatma ölür.
Ben bunlari düsünürken yanima belalim geldi.Benim belalim Selim oluyor.Cocuk benim vampir oldugumu biliyor ama korkmuyor Allahim ya.Birde bana sırılsiklam asık.
"Askim iyimisin ? " diye sordu bana.Sanki askisiymisim gibi.Anlamiyorum ben bu cocugu.
"Ben senin askin degilim.Anliyormusun? Ben Cenkin askisiyim" dedim bagirarak.
Oda "Ben seni hep bekleyecegim askım senin gözlerine öluyorum anliyormusun ben sana asıgım ben seni deliler gibi seviyorum anliyormusun? BEN SENI SEVIYORUM"
Iste bu sozler karsisinda sok olmustum.Ben yalnizca benden kücuk bir hoslaniyor diye düsünüyordum.Cocuk bunu haketti diye düsünüp dudagina yapistim.Bana sasilacak bir sekilde iyi gelmisti.Ben öpusurken Fatmayi gördum sandim.Ama Fatma su anda Cenkin odasinda degilmi ? Cenk ona su anda kanini iciriyordu.Yani az once aradigimda oyleydi.Selimi bir kenara ittim "Selim ben birazdan gelecegim bekle beni" dedim yakisikli oldugunu yeni farkettigim cocuga.Fatmaya dogru yürüdüm.Yaninda baya yakisikli sapsari sacli ve kaslarini belli eden bir gömlek giyen cocuk vardi ve sarmas dolas dolasiyorlardi.Bir dakika lan.Bu kiz ne ara uyandida geldi sevgili yapti ? diye düsüne düsüne Fatmanin yanina geldim.
"Fatma senin su anda Cenkin yaninda olman gerekmiyormuydu ?" dedim.
Kız beni takmiyordu.Allahim ya simdide cocukla öpusuyordu.
Nasil öpüsuyordu? Bu kız Cenki sevmiyormuydu? Eger bu cocukla sevgiliyse kıza zarar vermeyecektim.
Kızı dürttüm.
"Fatma sana diyorum.Iyimisin? Ne ara yaralarin iyilesti bide ne ara buralardan sevgili buldun bakiyim sen ?"
Kiz "Ben Fatma degilim" dedi ve bana dogru yaklasarak "Benim adim Ayse ben daha yeni buraya tasindim.Fatma kim tanimiyorum simdi yanimdan ayrilmazsan cok kötu olur "
Tanrim hala Ben Ayseyim diyor.Vampir kaninin boyle etkilerimi vardi.Kızı orada oyle biraktim ve Selimin yanina gittim.O anki nefretimlede Selimi hemen yandaki insaata soktum.Onu bir guzel soydum ve saldirdim sevismeye basladik.....

ENVERIN AGZINDAN...
Bugün Cigdem yanima geldi.Benim köken vampirligimden yararlanmak istedigini soyledi.Cenki büyülemek istiyormus.Fatmayi öldurmemide soyledi.Bense eger bana bir gece verirse bütün istediklerini yapacagimi soyledim.Kisaca yarin aksam Cigdem benim karim oluyor....
AYSENIN AGZINDAN---
Hala olanlari kafamda tartiyordum.O züppe kız neden bana Fatma dedi? Cenk kim? Bunlarin hicbirini anlamadim.Ben Fatma degildim.Cenkide tanimiyordum.Benim hayatimda yalnizca biri vardi.Oda sevgilim Yıldırım.Benim ailem hic olmadi.Beni cok kücükken cocuk esirgemeye vermisler.Allahtan Yıldırımla 1 yil önce tanistim..
1 YIL ONCE: AYSENIN AGZINDAN:,:,:
"Artik bu kurumda kalamazsin.Kovuldun !"
Iste o an dünya basima yıkılmıstı.Ben simdi nereye gidecektim.Hem ben ne yapmistim ? Alti üstu bütun kızlari toplayip Gezi eylemlerine katilmistim.Kizlarda beni ispiyonlamislar atilmamak icin.Neredeyse aglayacaktim.Ama güclü olmak zorundaydim.Bu Kaltak Kadin karsisinda boynumu egmeyecektim.
"TAMAM GIDIYORUM BURADAN KURTULDUGUM ICIN COK MUTLUYUM" dedim gülerek ve gitmeden önce kadina bütün gücümle tokat attim.Sonrada kapiyi carpip cıktım.
Neydi benim kaderim Allahim neydi.Ben ne yaptimda sen bana bu cezayi veriyorsun? Odama gittim 3-5 parca esyami topladim ve odamdaki arkadaslarima kötu kötu bakip Kurumu terk ettim.Nereye gidecegimi bilemiyordum.Biraz yürüdüm.Disarida kar yagiyordu.Cok soguk oldugu icin ve cebimdede biraz param oldugu icin ilk gördugum kafeye girdim.Bos buldugum bir masaya oturdum ve cay soyledim.Etrafimi biraz inceleyince hemen yanimdaki masadakilerin bana bakip bakip güldüklerini fark ettim.Takmamaya karar verdim ama biraz sonra yanima o masadan kalkan 3 erkek geldi.Bana adimi sordular ben cevap vermedim ve kalkmaya karar verdim.Ben kalkinca beni yakaladilar.Masadaki herkes gülüyordu kizlar bile.Her ne kadar bagirsamda kimse gelip yardim etmedi.Zaten koskoca kafede bi onlar vardi.Beni masaya göturduler.Bana vuruyorlardi giysilerimi parcaliyorlardi ve küfür ediyorlardi.Kizlar bile beni dövuyorlardi.Sonra bir adam geldi iceriye.Elinde tabancasi vardi.Tabancasiyla havaya ates etti.O ates ettigi gibi herkes kacti.Sonra benim yanima geldi.Beni kucagina aldi . arabasina bindirdi.Sonrasi karanlik....

GÜNÜMÜZ- FATMANIN AGZINDAN
Uyandigimda basimda Cenk vardi.O mavis gözlerini bana dikmis beni izliyordu.
"Can nerede ?" diye sordum.
"Cani düsunme artik.Can iyilesti ve evine gitti.Bir daha gelirmi bilemiyorum."
"Anladim." dedim.
"Uyu artik" dedi ve bende uyudum.
ATACANIN AGZINDAN --
Melegi büyülemek zorunda kalmistim.Su anda Fatmaya hicbir sey oldugunu hatirlamiyor.Ya O Can denen cocugu öldurecegim.Gerdek gecemde yaptiklarina bakin.Ama o gerdek gecesi biraz sonra tekrarlanacak.Hemde daha tutkuyla...
Melek:" Hadi askim seni bekliyorum"
"Geliyorum " dedim ve gittim.
Sonra Melegimi soydum ve beraber olduk....
CIGDEMIN AGZINDAN- AKSAM ENVERIN YERI
Evet iste artik zamani gelmisti.Eger ben bu aksam kendimi Envere sunarsam Cenk sonsuza dek benim olacak ve Fatma ölecek.
Arabami kapinin önune park ettim ve kapiyi actim.Kapidan ciktim ve karsimda Selimi buldum.Uzerinde sevistigimiz günkü giysiler vardi.Benim kokum gecmesin diye cıkarmıyor heralde şapşik :)
Allahim ne düsünuyorum ben ya (Biz Vampirde olsak Annemizin karnindan insan olarak ve Müsluman olarak dogdugumuz icin su anda Muslumandik)
Selim " Cigdemim yapma nolur yapma.Sırf Cenk icin kendini Envere teslim etme yalvaririm.Bak tamam Cenki seviyor olabilirsin ama sirf o adam icin kendini Envere teslim etme.Yalvaririm.Yoksa kendimi öldururum."
Ozellikle son sözleri karsisinda sok oldum.Beni bu kadar seviyormuydu gercekten ? Keske Cenkte beni biraz sevseydi.Ama yapmak zorundaydim.
Ona aglayarak "Üzgünüm" dedim ve iceriye girmeye basladim.Tam iceriye girerken 2 el tabanca sesi duydum.Tabanca sesini duymamla beraber Selimime benim tatli belama kosmaya basladim.Hem kosuyordum hem agliyordum.Selimimin yanina geldigimdeyse sok oldum ve daha cok aglamaya basladim.Selimimin her tarafi kan revan icindeydi.Vampir tarafimi zor zaptederek onu kucagima aldim ve yürumeye basladim.Bu sirada bütün mahalle bizi izliyordu...Bense artik daha cok agliyordum.Acaba ben seviyormuydum bu sapsali.
Icimden Allahim nolur bir sey olmasin Selimime diye düsunuyordum.Belkide onu dönusturecektim.Ama o yasayacakti.Aglamami bir turlu bastiramiyordum....
Ilk tanistigimiz zamani animsiyordum.
(O zamanlar vampir degildim ve 15 yasindaydim.Saklambac oynuyorduk sansimiza ikimizde ayni dolaba girmistik.Icersi cok sıkısık olduvu icin ben onun kucaginda oturuyordum.Biraz sonra canimiz sıkılmısti ve terlemistik.Üstumuzu cikarmaya baslamistik.Sonraysa ne oldugunu bile anlamadan sevismeye baslamistik.Cocugun daha adini bile bilmiyordum ama sevisiyorduk.)
Iste boyle tanismistik.Ben ona bekaretimi vermistim.O yuzden Selim ölemezzz!! :(

CANIN AGZINDAN :::
Artik o Cenk denilen adamin ne oldugunu ogrenmistim.Vampirdi.Fatmami ona birakmam.Ozelliklede Vampir olduklarini ogrendikten sonra.Ben artik Vampir Avcisi olacaktim.Artik Vampirlere karsi düsmandim.Simdi bagajimda bir suru mine cicekleri, mine cicekli sular, kazikli silahlar, kaziklarla beraber Fatmamin yanina gidiyordum....
17 Yıl Once
MELEGIN AGZINDAN
Doktorlar sana uygun bir cocuk bulduk diyince yerimde duramadim ve hemen hastaneye kostum.
Hastaneye geldim ve doktorun odasina girdim.
"Hosgeldiniz Melek hanim.Bebek surada" diyip bana Dünya tatlisi kapkara bir bebek gosterdi.Daha cok kücuktu.Heralde yeni dogmustu.
"Peki bebegin ailesine noldu?" diye sorunca doktor sasirdi ama sonra istifini bozmayarak sorumu yanitladi:
"Ailesinden bir tek annesi var ama onunda 3 kızı oldu.3ünede bakamazdi.Bizde ona bir kizini verdik.Digerinide cocuk esirgemeye verdik."
"Anladim" dedim.Bu bebek icin her seye katlanirdim.Hem kocam Aybarsta bu duruma karsi cikmazdi.
"Peki bebegin fiyati ne kadar?"
"10 Bin dolar"
Allahtan yanimda Aybarsin cek defterini getirmistim. (Kocam Aybars cok zengindi.Atacanlar Holdingin kurucularindandi.Ama orada kimse onun evli oldugunu bilmiyordu.Bunu neden gizliyordu bilmiyorum ama bir sebebi vardi.)
Ve bir cek koparip 10.000 dolar yazdim.Sonra kocamin imzasini atip doktora verdim.Sonra doktor hastane kayitlarini duzenledi.Artik gercektende bu kara sey benim kızımdı.Nufus mudurlugune gittim ve kizima nüfus kagidi cikarttirdim.Tam arabama binip evime gidiyorken telefonum caldi.Bende actim.
"Kocaniz öldu ve siz battiniz.Artik bütün hisseler Atacan Beye ait."
Ben sok olmustum.Aglayarak kocamin cesedinin nerede oldugunu sordum.Oda evimin önunde oldugunu soyledi.Evime giderken arka taraftaki bebegime baktim.Ben simdi nasil yetistirecektim bu bebegi.Tamam banka hesabimda biraz para vardı. Tam 15.000 dolardi ve 10.000 dolarini doktora vermistim.5 bin dolarim kalmisti.Is bulmaliydim.Allahtan ögretmenligi bitirmistim.Tez vakitte dersanelere basvuracaktim.
Ben boyle düsüne düsune eve geldim arabadan indim ve evin kapisina dogru kosmaya basladim.Kocami gördugumdeyse daha cok aglamaya basladim.Kocamin kalbine bicak saplanmisti.Bicaga hic dokunmadim.Arabaya gidip bebegimi aldim ve polisi aradım....
Günümüz ENVERIN YERI
ENVERIN AGZINDAN
"Nasil Cigdem kapiya kadar geldide sonra geri döndü.Nasil biraktiniz lan kızı " diyip adamlarimin her birini dövdüm.
Sonrada icimden 'Sen goreceksin Cigdem bir daha Cenk asla sana bakmayacak ve Fatma senden güclü olacak.....' diye gecirdim
Adamlarima seslenerek "OYUN BASLASIN " dedim.Asil oyun simdi basliyordu...
Madem Cigdem beni istemedi bende ona dünyayi cehennem yaparim....

Bu bölumde hikayeye katilan @destere ve @EnveR e tebriklerimizi iletiyoruz.
Bölum diger bölumlerden biraz daha uzun.Ama akici oldugunu dusunuyorum :)

[HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG] YORUMLARINIZ BEKLENIYOR...

[HASHTAG]#AYSENINGECMISI[/HASHTAG]
[HASHTAG]#AYSENIN[/HASHTAG] GECMISI
[HASHTAG]#AYSENIN[/HASHTAG] GECMISI [HASHTAG]#AYSENINGECMISI[/HASHTAG]
[HASHTAG]#AYSENIN[/HASHTAG] GECMISI [HASHTAG]#AYSENINGECMISI[/HASHTAG]

[HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG]
[HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG] [HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG] [HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG] [HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG] [HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG] [HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG] [HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG] [HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG] [HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG] [HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG] [HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG] [HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG] [HASHTAG]#MELEKININTIKAMI[/HASHTAG]

Bundan sonra saat 20 de paylasilacaktir.Cuma gunleri yayınlanacaktır.Bu duzenleme olmamistir.Erken oldugu icin kimse bakmadi :(

Çok uzun olmuş yarısını okudum durduk yere sevişenler gurubu sanırım)))
Ama içerik olrak roman havasında ama roman olması için tasvirler yetersiz.konu da daha derin olması lazım Baslangunc iyi gözüküyor

Çok uzun olmuş yarısını okudum durduk yere sevişenler gurubu sanırım)))
Ama içerik olrak roman havasında ama roman olması için tasvirler yetersiz.konu da daha derin olması lazım Baslangunc iyi gözüküyor
Durduk yere sevisenler grubu o masadakilerse evet oyleler.Roman havasinda yazmaya calisiyorum.Ama tasvirleri beceremiyorum.Haklisin.Diger yarisinida okumani bekliyorum 😉

GuZel en azından eskisinden az sevişme sahnesi @cookies
Evet.Az birakmaya calisiyorum 😉
Saol.Rolunu begendinmi ? Iyice ortalik karistiriyor 😉
ooo süpermiş. @Çiğdem-'de her kese vere vere gidiyo bi bana vermedi :D @Çiğdem- bana vermedin bak noldu? :D
@Cigdem- hikayenin kötu havali ve guzel karakteri.Bu sahneler ona yakistigi icin yazdim.
Begendinmi yani ? Sen Bahara gideceksin 😉 😉 Baharla sahneleriniz olur 😉

@Cigdem- hikayenin kötu havali ve guzel karakteri.Bu sahneler ona yakistigi icin yazdim.
ooo süpermiş. @Çiğdem-'de her kese vere vere gidiyo bi bana vermedi :D @Çiğdem- bana vermedin bak noldu? :D
hahahah enverrrr oklavayı geçiririm şimdi kafana :F cenk selim yetmiyormuş gibi birde sen çıktın başıma :kiki::kiki:herkeslede ben uğraşıyorum işim zorr ayrıca selime üzüldüm yaa ölmez umarım onu kurtarırım dönüştürücem galiba 🙂🙂 cookies fatmayı daha güçlü yapıcam ne demek enver onu benden daha güçlü vampir yapıp üstümemi salıcak aa bir fatma eksikti zaten herkesle tek başıma ben uğraşıyorum yokmu benim yardımcım falan cenk selim enver şimdide fatma hepsi gelsin bakalım :F

hahahah enverrrr oklavayı geçiririm şimdi kafana :F cenk selim yetmiyormuş gibi birde sen çıktın başıma :kiki::kiki:herkeslede ben uğraşıyorum işim zorr ayrıca selime üzüldüm yaa ölmez umarım onu kurtarırım dönüştürücem galiba 🙂🙂 cookies fatmayı daha güçlü yapıcam ne demek enver onu benden daha güçlü vampir yapıp üstümemi salıcak aa bir fatma eksikti zaten herkesle tek başıma ben uğraşıyorum yokmu benim yardımcım falan cenk selim enver şimdide fatma hepsi gelsin bakalım :F
Aynen oyle yapacak.Fatmayi guclu vampir yapmaya calisacak ve uzerine salacak.Senin dusmanlarin fatma ve Enver.Kimi sevdiginiyse bilmiyorsun.Ya Selimi seviyorsun ya Cenki....

Baharda bu @Çiğdem gibi olmasın.Bekaretini bana versin Bahar tamammı ? :D Çiğdemi zaten sevmiyordum.Onunla bir gece yatmak istiyordum 😉