'Kösem Sultan'ı Beren Saat mi Oynayacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Tims Productions imzalı Muhteşem Yüzyıl'ın veliahtı olacak Kösem Sultan’ı kimin oynayacağı merak konusuydu,15 yaşındayken Sultan I. Ahmet’e haseki olan, keskin zekasıyla padişahı etkisi altına alan Kösem Sultan’ı Beren Saat canlandıracak.

Başrol için Meryem Uzerli'nin adı geçsede en son D Yapım imzalı İntikam dizisiyle seyirci karşısına çıkan Beren Saat'in,dizinin tanıtımında yer alan kızın( Güneş Şensoy) kumral olmasıyla benzerliği ve Star TV yönetiminin de Kösem Sultan rolünde Saat'i istemesi tercih sebebi oldu.

"Muhteşem Yüzyıl : Kösem Sultan" Eylül 2015'de Star'da!

Bp98Ks1CQAAY5_C.jpg

bence bu dizi tutmayacak kim oynarsa oynasin ikinci kurt seyit olacak

Sabah oludum haberi ama bana pek inandırıcı gelmedi.. Unarım beren saat oynamaz. İzleyici sıkılmıştır artık taht kavgası, cariye entrikası vs vs durumları izlemekten.. Ve sürekli my ile karşılaştırılıp yadırgancak bu dizi.. Kesinlikle kabul etmemeli Beren..

bu arada meryem'in diziye girmesi en saçma gelişme olur. Hürrem ve o aksanıyla akıllarda yer eden kişi yine aynı konseptte dikiş tutturamaz...

Sabah oludum haberi ama bana pek inandırıcı gelmedi.. Unarım beren saat oynamaz. İzleyici sıkılmıştır artık taht kavgası, cariye entrikası vs vs durumları izlemekten.. Ve sürekli my ile karşılaştırılıp yadırgancak bu dizi.. Kesinlikle kabul etmemeli Beren..

bu arada meryem'in diziye girmesi en saçma gelişme olur. Hürrem ve o aksanıyla akıllarda yer eden kişi yine aynı konseptte dikiş tutturamaz...
Helal bee ne konuştun içimdekileri döktün valla :F

Haber inandırıcı değil evleniyor zaten bir süre ekranlardan uzak olucak

Oha habere bak 🙂 Ne zamandır İnşallah Beren olur diye dua ediyorum 😀 İnşallah doğrudur Beren`ime çok yakışır bekliyoruz haberleri 🙂

2.KSŞ vakası gibi girmeeee Beren :D
Ay yapımla karıştırma tims yapımı ay yapım sadece kıvança güvenip yaptı kurt seyiti kıvançtan başka düzgün oyuncu yok kurt seyitte ama tims denince akla oyuncu transferleri gelir muhteşem yüzyılda bunun en önemli örneğidir daha 1.5 yıl var bakalım diziye kimler girecek...

Arkadaşlar kesin olarak beren saat olacakmış acunn.com ve ayaklı gazete.comun haberine göre beren saat evlendikten sonra 2015 ocak ayında çekimlere başlayacakmış...

Ay yapımla karıştırma tims yapımı ay yapım sadece kıvança güvenip yaptı kurt seyiti kıvançtan başka düzgün oyuncu yok kurt seyitte ama tims denince akla oyuncu transferleri gelir muhteşem yüzyılda bunun en önemli örneğidir daha 1.5 yıl var bakalım diziye kimler girecek...
Evet haklısın my de gördük dev oyuncu kadrosunu umarım iyi bir iş çıkar berene bayılırım ama bu dizi olmayacak gibi hadi hayırlısı bende bu eylülde zannediyordum yıllarla aram hiç iyi değl geçen gün sınvda tarih olarak 2013 attım giti sınav çöpe :D

:DStar tv 3 önemli oyuncuyu kaptı
1.Meryem Uzerli jüri üyesi oluyor
2.Beren Saat kösem oluyor
3.kIVANÇ tATLITUĞ ama kıvançın yanına önemli oyuncular gelmesi lazımmış bu arada kurt seyitte gelecek sezon farah zeynep olmayacak diye haberler çıktı diziden ayrılacakmış

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy