Kurtlar Vadisi Pusu 229. Bölüm(Sezon Finali) Yorumları

paylaştığımız tüyolar ve set resimleri bölümden daha güzeldi..

Katılıyorum abi bölüm vasattı o kadar heyecan yaptık ama fos çıktı yine
beklentilerimiz çok büyüktü karşılayamadılar aga abdülheyi öldürmeleri de tuz biber oldu acayip sinirliyim panaya

Drxpn finali beklentimizin cok altìnda kaldI senaryoda hic düzelme olmadI buna acilen cözüm bulmalrI lazIm necati bey bu i§i kotaramadI ne yazIk ki acilen senaryo grubu transferi §art bune ya allah a§kIna bizde ki enerji onlarda hic yok 1haftadIr kendimizi yIrttIk sezon finali muhte§em olacak diye ama kendimizi fena kaptIrmI§Iz kendilerinden ricam cektikleri bu bölümü bidaha seyretsinler begenecekler mi acaba bu kadar basit olaylar olur mu cahitin patlama sahnesinden kurtulmasI cok basit ve yavan ne bileyim 11yIllIk diziyi ne hallere soktular
Şaçma bi şans sayesinde Cahit'i kurtardılar da ondan daha saçma olan Abdülhey'in ölümünü de daha da saçma bi şekilde kurtarsınlar bi zahmet. Son yıllarda bu saçmalıklara çok alıştık!

Sacmaligin her turlusunu en pisini yapiyorlarsa yapsinlar yeter ki Abdulhey olmesin

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !

Bana 12.sayfada kızıyordun ama
ben dedim bölüm 12 ye kadar sürer hatta aşar çok büyük ters köşeler olur falan ama böyle sıradan ve saçma bitince sana kesinlikle katılıyorum böyle bi sezon finali yok

o değilde forumda o kadar beklentiyi büyüttüm kendi adıma konuşayım kusura bakmayın arkadaşlar bende böyle bi bölüm beklemiyordum

Şaçma bi şans sayesinde Cahit'i kurtardılar da ondan daha saçma olan Abdülhey'in ölümünü de daha da saçma bi şekilde kurtarsınlar bi zahmet. Son yıllarda bu saçmalıklara çok alıştık!
Iste o baya baya sacma olur adamIn elinde patladI bunun dönü§ü olmaz gibime geliyor

anasını satim bari bombayı 3-5 metre öteye atsaydınız da içimizde bi ümit kalsaydı küfür bile etmicem bu mübarek günde

Daha Polatin babasindan ne iatedigini bile gormedik kestikleri buradan belli

ben dedim bölüm 12 ye kadar sürer hatta aşar çok büyük ters köşeler olur falan ama böyle sıradan ve saçma bitince sana kesinlikle katılıyorum böyle bi sezon finali yok

o değilde forumda o kadar beklentiyi büyüttüm kendi adıma konuşayım kusura bakmayın arkadaşlar bende böyle bi bölüm beklemiyordum
Aga aklım Mr.Key in Majeste olabilir mi sorusuna takıldı

Iste o baya baya sacma olur adamIn elinde patladI bunun dönü§ü olmaz gibime geliyor
ya bi ben gerçekten anlamıyorum nasıl bu kadar salak olabiliyolar bombayı 3 metre ileri atsa geri dönüşü olur belki tamam öldüreceksiniz illa öyle öldürün bu kadar düşüncesiz olamazlar inanamıyorum ben

burda diğer bir suçlu ise yönetmen onur tandır gider ayak bölümü çekmiş iyi ki gittin bi daha gelme

Daha Polatin babasindan ne iatedigini bile gormedik kestikleri buradan belli

ne isteyeceklerdi ki aga

Aga aklım Mr.Key in Majeste olabilir mi sorusuna takıldı
yok be aga değildir
bu arada keklediler bizimkileri majeste falan yok tapınakçıları tebrik ediyorum

ya bi ben gerçekten anlamıyorum nasıl bu kadar salak olabiliyolar bombayı 3 metre ileri atsa geri dönüşü olur belki tamam öldüreceksiniz illa öyle öldürün bu kadar düşüncesiz olamazlar inanamıyorum ben

burda diğer bir suçlu ise yönetmen onur tandır gider ayak bölümü çekmiş iyi ki gittin bi daha gelme

ne isteyeceklerdi ki aga

yok be aga değildir
bu arada keklediler bizimkileri majeste falan yok tapınakçıları tebrik ediyorum
Key Cahitin hain olduğunu anladı bence

Ben son sahneden ötürü panayI eleßtirmiyorum sonucta her canlI ölümü tadacak sIra abdulunmu§ öldü benim kIzgInlIgIm daha ba§ka o set resimlerini görunce kafayI yedik inanilmaz sahneler olacak dedik ama nafile bu sezon saolsunlar bizi cok ters kö§e yaptìlar olumsuzluk anlamInda bari sezon finalinde usta aktif olur dedik ama saolsun o koca toto§unu büyütmekte kararlI cikti dikizler sag koluyla konusmalari telefonda akifle konu§malarI bu sezonun rutinleri arasIndaydI tapinakci dahnesi dar bir alamda ve kisa ne muzigi ne konusmalari bizi tatmin etmedi cahiti oraya birden nadil sectiler oda muamma hayirlisi bu sezon vadi sevenlere resmen ihanetin kralInI yaptIlar hic elestirileri göz önünde tutmadIlar kendi bildikleri sacma sapan senaryolarla bu koca sezonu heba ettiler allah razI olsun hepsinden özellikle de necati bey bu sezpn oturmaktan cok yorulmustur iyi bir tstili hak ettiler

Ben son sahneden ötürü panayI eleßtirmiyorum sonucta her canlI ölümü tadacak sIra abdulunmu§ öldü benim kIzgInlIgIm daha ba§ka o set resimlerini görunce kafayI yedik inanilmaz sahneler olacak dedik ama nafile bu sezon saolsunlar bizi cok ters kö§e yaptìlar olumsuzluk anlamInda bari sezon finalinde usta aktif olur dedik ama saolsun o koca toto§unu büyütmekte kararlI cikti dikizler sag koluyla konusmalari telefonda akifle konu§malarI bu sezonun rutinleri arasIndaydI tapinakci dahnesi dar bir alamda ve kisa ne muzigi ne konusmalari bizi tatmin etmedi cahiti oraya birden nadil sectiler oda muamma hayirlisi bu sezon vadi sevenlere resmen ihanetin kralInI yaptIlar hic elestirileri göz önünde tutmadIlar kendi bildikleri sacma sapan senaryolarla bu koca sezonu heba ettiler allah razI olsun hepsinden özellikle de necati bey bu sezpn oturmaktan cok yorulmustur iyi bir tstili hak ettiler
Aynen ya gelmiş geçmiş en kötü sezon finali

abi hepsine katılıyorum son kısım hariç Necati abimizden ziyade burda asıl ihaneti senaristler ve raci şaşmaz yapmıştır onlar bırakmasaydı usta çoktan sahalardaydı mecbur senaryoyu kendisi yazmak zorunda kaldı ama sezon finalinde çıkabilirdi bunu niye yaptı anlamadık