nasil izliyon kardes sen ? Gaye : "O pislik öldü artik korkmamiza gerek yok " dedi...neden bahsedşyon ya kim dedi?
Proje tasarımcılığı zor bir iş rollere göre en iyi adamlar bulunmalı,bunu da yapacak olan Necati değil bunun altından kalkamaz onun birinci görevi aktörlük.ben arkadaslara dedim iyi degil diye ne olduda begenmedin dediler abi
sen nasıl izliyon diziye göre adsız öldü zaten ama öldüğüne biz inanmadık gaye de onu söyledi hem sen yazdığını oku farklı bir anlam çıkıyor zaten yazdığındannasil izliyon kardes sen ? Gaye : "O pislik öldü artik korkmamiza gerek yok " dedi...
Başlarda zaten ekstra bi şey beklenemezdi. İyi gidiyor. Sonunda daha da iyi olacaktır elbet.bence bölüm gayet iyi gidiyor beklediğim gibi gidiyor açıöası sizin beklentiniz farklıydı herhalde
aynen yani bencede normal olanı gibiBaşlarda zaten ekstra bi şey beklenemezdi. İyi gidiyor. Sonunda daha da iyi olacaktır elbet.
Tapatalk
Atsız Gaye'yi kaçırdığı bölüm kamyonetle uçurumdan denize uçmuştu ya unuttun mubizm adsız da kayboldu gitti ha
aga unutmadım tabi demek istediğim herhangi bir sonuca bağlamadılarAtsız Gaye'yi kaçırdığı bölüm kamyonetle uçurumdan denize uçmuştu ya unuttun mu
Gereksiz adamlar çoluk çocuğamı kaldı Vadi,komple KGT'yi temizlesinler.Samil öldü gözün aydin @sürgünüm
Aynen ya meydan Akif'e kaldı önce onu halletmeleri lazım.Gereksiz adamlar çoluk çocuğamı kaldı Vadi,komple KGT'yi temizlesinler.