Sen gelecek sezonu bekle 😉 Belki kavuşursunuz 😉
O zaman manken gibi @Çiğdem- i unut. @destere ve [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] arasinda kapisilir.O zman beni Eceyle yapsana ya.Ben Eceye asik olmus oluyum 😉 [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG]Yuh biriyle olma şansın var
O zaman Güneşi Beklerken senaryosuna döner 😉 O yüzden olmazO zaman manken gibi @Çiğdem- i unut. @destere ve [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] arasinda kapisilir.O zman beni Eceyle yapsana ya.Ben Eceye asik olmus oluyum 😉 [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG]
b
O zaman manken gibi @Çiğdem- i unut. @destere ve [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] arasinda kapisilir.O zman beni Eceyle yapsana ya.Ben Eceye asik olmus oluyum 😉 [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cenk[/HASHTAG]
b
ohaaa @cookies resmen beni kullanıp santaş uyguluyorsun yuhhhO zaman Güneşi Beklerken senaryosuna döner 😉 O yüzden olmaz
Bişey dicem.2.Bölümde @Çiğdem- sevişiyor falan başkasıyla bende gidip ona aşık olcam ha ?
Allah allah seni mi düşüncektik şimdi burdaDefolup gitsin.O benim kizlarimi elimden almak istiyorrr
La ben Alperi sevmeseydim dizimde oynatmazdım her halde bizde seviyoz o oyuncuyu
Seveydin bütün kizlar bana kosardiLa ben Alperi sevmeseydim dizimde oynatmazdım her halde bizde seviyoz o oyuncuyu
hikaye öyle zaten yeni sezonda ne yapacağımı bilmiyorum.tabi sen Çiğdemi bana aşık etmezsen yeni sezonda hiç bi kızı bekleme 😉 😉 😉Seveydin bütün kizlar bana kosardi
pis beseni savunuyorum ben cnm 🙂🙂🙂
tamam tamam seni tutuyorum bennn 🙂🙂hikaye öyle zaten yeni sezonda ne yapacağımı bilmiyorum.tabi sen Çiğdemi bana aşık etmezsen yeni sezonda hiç bi kızı bekleme 😉 😉 😉
pis be
Anladimseni savunuyorum ben cnm 🙂🙂🙂
Yalniz O Cigdemle olan isi unut onu Selime yazdim.Yani o is bitti.Sana baska bir kiz bulacagim.Sana Bahari sunuyorum.hikaye öyle zaten yeni sezonda ne yapacağımı bilmiyorum.tabi sen Çiğdemi bana aşık etmezsen yeni sezonda hiç bi kızı bekleme 😉 😉 😉
pis be
Yilannnnnnn melunnnnn .sssstamam tamam seni tutuyorum bennn 🙂🙂
Yilannnnn 2 melunnnn 2 .ssso zaman saldıralım @cookies'e