11 Haziran 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Ya zaten işinize geleni görün siz vadi 10.39 alsa 11 aldı diyorsunuz my 9.50 alsa 9 a indiriyorsunuz ayrıca ab ve abc ye de bak biraz istersen...Eğer tam tersi olsaydı my ab de 9.50 almış totalde 10 almış olsaydı eminim ki ab den girerdiniz konuya 9 almış diye...

Muhteşem Yüzyıl bence finali iyi idi Muhteşem Yüzyıl finalde yüksek oranlar almazdı diğer aldıkları oranlara göre çünkü mesela mustafanın ölümü hürremin ibrahimin yani bu bölümlerdeki oranlarını alamazdı çünkü finalinde olay yoktu sadece süleyman öldü o kadar eğer zehirlenerek ölmüş olsaydı tarihte ya da katledilerek işte o zaman millet diziye akın ederdi bully gibi:D
ben öyle bieşy yapmam kardeş tanımamışsın beni :D 9 a 10 a mı seviniyonuz yani final bu final :D millet bıktı artık yeni dizleri tutmayacak zaten :D

ben öyle bieşy yapmam kardeş tanımamışsın beni :D 9 a 10 a mı seviniyonuz yani final bu final :D millet bıktı artık yeni dizleri tutmayacak zaten :D
Doğru bıktı ve 9.50 10 abc de de 12.5 reyting alıyor acaba millet bıkmasaydı kaç reyting alacaktı merak ediyorum:D
Sen öbür diziye tutmayacak diyorsun da neye dayanarak bölye konuşuyorsun daha başlamasına 1.5 yıl var dizinin timur my a da 1.5 yıl emek verdi ve öyle yayınladı bu diziye de aynısını yapıyor...

Muhteşem Yüzyıl finali en çok Kara Para Aşk'ı etkilemiş neyse MY bitti artık haftaya Kara Para Aşk sezon finali ile artış yaşayacaktır.İkinci sezona da yüksek reytinglerle başlar :)

Dün ilk defa Muhteşem Yüzyıl ı Tv den izledim final güzeldi fakat düzensiz reklam kuşağı ile bu reytingler çok iyi
Kara Para Aşk a ne olmuş öyle 4 yakında Kurt Seyid Şura ya benzeyecek
Dikmen bu hafta her iki gruptada iyi gitmiş yaz olmasına rağmen

Doğru bıktı ve 9.50 10 abc de de 12.5 reyting alıyor acaba millet bıkmasaydı kaç reyting alacaktı merak ediyorum:D
Sen öbür diziye tutmayacak diyorsun da neye dayanarak bölye konuşuyorsun daha başlamasına 1.5 yıl var dizinin timur my a da 1.5 yıl emek verdi ve öyle yayınladı bu diziye de aynısını yapıyor...
bıktığı için finali 9 aldı işte düşün :D
benim fikrim bu millet bu tarz yavaş akan dizilerden sıkıldı artık aynı bunu bu diziden de anlayabiliyoruz

my nin düşük alma sebeplerinden biri de bence bölümün uzunluğu normalde uzun bölüm olunca daha fazla reyting alması beklenir ama bölümü uzatacağız diye sahneleri çook uzattılar mesela gereksiz bir nurbanu&mihrimah savaşı vardı, üzerinde bu kadar durulmasaydı da olurdu keza dizide ilk defa görülen murad ve gözdesi safiye.. onların sahnesi çok sıktı birçok kişi zaplamış olabilir. :) :)

Kpa ya aşk yaramamış ..klasik aşk dizinin reytingini düşürmüş)))) biran önce omer ve elifu ayırmaları lazım lakin bu sınıf çatışmasını bodazlama bahara soyleterek olmaz. senaristler ciddi ciddi beni şaşırtıyor çok acemice yazıyorlar

Son düzenleme:
Kpa ya aşk yaramamış ..klasik aşk dizinin reytingini düşürmüş)))) biran önce omer ayırmaları lazım lakin bu sınıf çatışmasını boğazlama bahara soyleterek olmaz senaristler ciddi ciddi beni şaşırtıyor çok acemice yazıyorlar
bu senaristlerin tek bildiği şey aşk aga her işin sonunu ne yapıpı edip aşka bağlıyolar o yüzden soğudum bu diziden de karadayıyı da böyle yapıp batırdı bu da o yolda gibi.

kara para aşk başladığından beridir 5 reyting üstüne çıkamadı bana görede yılın dizisi senaryosu harika oyuncuları ama reyting açısından ilks ezonu kesinlikle kötü geçirdik
kaçak dizisine kötü diyoruz onlarda 5 civarı alıyor onların aldığı reytingle kara para aşka iyi diyoruz ortada bir çelişki var bence hatta kaçak 8 ortalama reytingle zirvedede yer aldığı oluyordu ankaranın dikmeni bile 7 reyting buluyorken kara para aşk 5 reytingte bağlı kaldı her hafta yükselicek diyoruz bu hafta 4 reytinge düşmüş ilk sezonumuz kesinlikle başarısız geçti

2.sezondan umutluyum inş 7 ortalama reyting tuttururuz ama 2.sezonda 5 civarına bağlı kalırsak ozaman yazık olur bu diziye :T

kara para aşk başladığından beridir 5 reyting üstüne çıkamadı bana görede yılın dizisi senaryosu harika oyuncuları ama reyting açısından ilks ezonu kesinlikle kötü geçirdik
kaçak dizisine kötü diyoruz onlarda 5 civarı alıyor onların aldığı reytingle kara para aşka iyi diyoruz ortada bir çelişki var bence hatta kaçak 8 ortalama reytingle zirvedede yer aldığı oluyordu ankaranın dikmeni bile 7 reyting buluyorken kara para aşk 5 reytingte bağlı kaldı her hafta yükselicek diyoruz bu hafta 4 reytinge düşmüş ilk sezonumuz kesinlikle başarısız geçti

2.sezondan umutluyum inş 7 ortalama reyting tuttururuz ama 2.sezonda 5 civarına bağlı kalırsak ozaman yazık olur bu diziye :T
çiğdemcim bu yorumu 168464 kez yaptın ezberledik artık :D reytingi orta ne iyi ne kötü bence :D ama bu şekilde aşka bağlarlarsa fazla yükseleceğini sanmıyorum

Dün akşam Muhteşem Yüzyıl'ı izledim ama dizide hiç final havası yoktu. Her şeyden önce herkes "Süleyman ölecek, son seferi olacak." gibi gözümüze gözümüze zorla sokulan konuşma sahneleri haricinde başka konuşma sahnelerinin olmaması açıkçası üzücü. Ama yine de 4 sezon boyunca oyuncuları ve oyunculuklarıyla, görsel şöleniyle ve müzikleriyle ekranda ve Türk dizi tarihinde güzel bir şekilde yerini alan Muhteşem Yüzyıl'ı kutluyorum fakat durgun bir finalle veda ettiği bir gerçek.

Kara Para Aşk ilk defa bu kadar çok düştü sanırım ama gelecek sezon iyi bir avantaj elde ederek sezona başlayacak fakat iddialı bir yeni dizi koyulursa Perşembe'ye bu oranlarla devam eder gibi dizi.

Ağlatan Dans çok yanlış zamanda başladı. 2 hafta sonra esas ne yapacak onu merak ediyorum. Dizi hakkında bir şeyler söylemek gerekirse oyunculuklar iyi, müzikler de iyi ama daha da iyi olabilir. Dizinin hataları var bana göre, başta senaryo çok basit her şeyden önce yani o biraz geliştirilmeli. Çok sığ bir senaryosu var. Ondan ziyade müzikler ve sahneler çoğu zaman uyumsuz, bir de o ayrıntı dikkatimi çekti. Bu tarz hatalar düzeltilirse daha iyi olacaktır dizi. :)

çiğdemcim bu yorumu 168464 kez yaptın ezberledik artık :D reytingi orta ne iyi ne kötü bence :D ama bu şekilde aşka bağlarlarsa fazla yükseleceğini sanmıyorum
her bölümde aynı reytingi alıyor nasıl farklı yorum yapıcamkı :F
benim demek istediğim reyting açısından başarılı falan değiliz kaçak 8 ankaranın dikmeni 7 alıyorsa kara para aik 5 reytingle başarısızdır başarılı diyenleri anlamıyorum ben 🙂🙂

bıktığı için finali 9 aldı işte düşün :D
benim fikrim bu millet bu tarz yavaş akan dizilerden sıkıldı artık aynı bunu bu diziden de anlayabiliyoruz
9.50 ALDI AB DE 10 A VE 12.5 YANİ SIKILDILAR DA BU ORANI ALDI HALA EN ÇOK İZLENEN DİZİLER ARASINDA İNSANLARIN SIKILMASINA RAGMEN SENİN TABİRİNLE:d

bu senaristlerin tek bildiği şey aşk aga her işin sonunu ne yapıpı edip aşka bağlıyolar o yüzden soğudum bu diziden de karadayıyı da böyle yapıp batırdı bu da o yolda gibi.
Malesef insanlar en cok aska endeksli vaziyetteler. Hikayenin akiciligi vs hepsi 2. planda kaliyor "kavusacaklar mi? bulusacaklar mi? arayacak mi?" insanlarin merak ettigi en önemli sey bu. Tabi dizilerde askta olsun olmasin degil önemli bir noktra dizilerde fakat Hikayeyede yogunlasmalari lazim, klasik ask hikayelerinden biktik. Bizim gibi düsünenlerin sayisi bu kadar az oldugundan dolayi reytingleri biz degil onlar etkiliyor.

Malesef insanlar en cok aska endeksli vaziyetteler. Hikayenin akiciligi vs hepsi 2. planda kaliyor "kavusacaklar mi? bulusacaklar mi? arayacak mi?" insanlarin merak ettigi en önemli sey bu. Tabi dizilerde askta olsun olmasin degil önemli bir noktra dizilerde fakat Hikayeyede yogunlasmalari lazim, klasik ask hikayelerinden biktik. Bizim gibi düsünenlerin sayisi bu kadar az oldugundan dolayi reytingleri biz degil onlar etkiliyor.
aga emin ol bizim gibi düşünenlerde kara para aşk neden 5 reytingte kalıyor veya yükselemiyor bundan işte
veya karadayı neden belli bi seviyeyi hiç aşamadı reytinglerde bundan dolayı
artık millet seninde dediğin gibi aşktan bıktı her dizinin ana konusu aşk olmuş durumda biz heycan aksiyon istiyoruz