ittifaklığı feshe götürür bu söz 😡
Götürsün o zaman ama destek ver işte ikiside gönüllü ve aynı uğurda savaşıyor.
ittifaklığı feshe götürür bu söz 😡
Şimdi öyle oldu demi sen var ya senO geçti Sero olayında affettirdi kendini
Arkadaşlar Acun akıllı adam hiç izin verir mi duyulsun böyle bir şey? Bunlar sadece dedikodu. Geçen gece herkes Merve gidecek dedi ama Tolga gitti. Kaynak ne olursa olsun Acun konuşanı yakar. Mervenin gideceğini sanmıyorum. Adadaki en cesur kişi belki de. Turabiyle bir yarışsın da yensin havasını alsın onun.
Ağlayan ama gözünden bir türlü yaş gelmeyen Sahra da çenesini eye eye gitse iyi olur.![]()
Şimdi gine kanka oldular zamanında ne dediler birbirlerineartık sempaticanı oldu sahranın.![]()
YİĞİT elenir gönüllüler kaybederse bence![]()
ÖDÜL OYUNU ÜNLÜLERİNBirgünde güzel bir haber ver be kardeşim hep içimizi karartıyosun![]()
Lazım bizeOlabilir Sahra elenmesin bir süre daha.![]()
sahra survivor uğruda savaşıyor ama Turabi halka şov için kamera karşısında savaş veriyor.Götürsün o zaman ama destek ver işte ikiside gönüllü ve aynı uğurda savaşıyor.![]()
Böyle bir şeyi kimse bilemez. Zaten geçen hafta Tolganın gideceğini küçük çocuğa sorsan o da bilirdi. Adam köşe kırlenti ibi oturuyor, bu şekilde Survivoru kazansaydı bir ilk olurdu.Dedikodu ?Geçen haftada Dok. Gönüllüler kazanmış dedim ve tolga elenmiş dedim bu haberide o sayfadan aldım
Ne kadar doğru bilemem
![]()
Gören görüyor Gökhan'ın adamlığını.Hiç öyle gören yoktur.![]()
Ne pes etmesi ya konuyu söyledin bizde tamam dedik olay bu sen bundan zafer kazanmış gibi ne seviniyon onu çözemedimnasıl anladın.😱Sonunda seni pes ettirdim.Darısı diğer konularıma.
![]()
bence bunlar sevişme haberlerini duydular ve konuşmama kararı aldılarŞimdi gine kanka oldular zamanında ne dediler birbirlerine![]()
Şimdi öyle oldu demi sen var ya sen![]()
Evet biraz yeniliyo ama son oyunlarda ginede yenmesini biliyo Merve hakkından gelir onunson zamanlarda mervenin direnci kalmadı. yeniliyor![]()
Hiç sanmıyorum görürüz.Survivor'da genel oalrak dedikodular çıkyor Mervee by by.![]()
sahra survivor uğruda savaşıyor ama Turabi halka şov için kamera karşısında savaş veriyor.![]()
Ben hiç sempati duymuyorumGören görüyor Gökhan'ın adamlığını.Aslında sen de sempati duyuyorsun Gökhan'a da Turabici olduğun için konduramıyorsun kendine.
![]()
Biliyodum içten içe destekliyodun galibaCidden kaç haftadır Sahra'yı destekliyorum merve'ye karşı dikkat etmemişsin.![]()
Serenayı eleyen tolganın eleneceğini kimse bilemezdiBöyle bir şeyi kimse bilemez. Zaten geçen hafta Tolganın gideceğini küçük çocuğa sorsan o da bilirdi. Adam köşe kırlenti ibi oturuyor, bu şekilde Survivoru kazansaydı bir ilk olurdu.![]()
Gören görüyor Gökhan'ın adamlığını.Aslında sen de sempati duyuyorsun Gökhan'a da Turabici olduğun için konduramıyorsun kendine.
![]()