- Reaksiyon puanı
- 59,700
- Puanı
- 1,060
sokak sanati nin finalleri var bi var bi yok kendisi.O bulaşmazsa ben varım sokak sanati var![]()
sokak sanati nin finalleri var bi var bi yok kendisi.O bulaşmazsa ben varım sokak sanati var![]()
Ne zor olacak işim kolaylaştısokak sanati nin finalleri var bi var bi yok kendisi.Senin işin zor bundan sonra.
![]()
Sen de öyleydin bir zamanlar.Ne zor olacak işim kolaylaştıo ikisi kolay karar değiştirebiliyor .ss
Söyleyince bir yalancı söylemyince bir yalancı oluyoruz
Sahra gidecekSöyleyince bir yalancı söylemyince bir yalancı oluyoruzBoşver öğrenirsiniz o gün
![]()
GörürsünNolcak ki mesajların beğenilince
Sahra gidecek![]()
ben turabiyi hala seviyorum , finale zaten çıkacakGökhancı değil Turabici hem Turabi Duyguya iyi davranıyordu![]()
evet ama olsun aga ne öğrendiklerini bizde bilelim yaniHer dediğine inanma boşver Tolga'nın eleneceğini bilemedi tam olarak.![]()
Söyleyince bir yalancı söylemyince bir yalancı oluyoruzBoşver öğrenirsiniz o gün
![]()
Finalde kimi destekleyeceksinben turabiyi hala seviyorum , finale zaten çıkacak
galip derviş senle özdeşleşti bence , oda senin gibi mülayim bir tipYapıyorum![]()
Güzel yarışmacıSadece Sahra ile ilgili bir şey söyle.![]()
Helal
Valla ne diyim bilemedimMüge zaten en büyül saçmalığı.
Tolga'ya bir öyle bir böyle diyerek pek normal olmadığını gösterdi yine Akın.
Turabi ounuyor he öyle.
Akın melunu.[HASHTAG]#11206[/HASHTAG] 'ya bak.
Qaqag @ABAY_06![]()
duygu ne derse o olur , zaten finale herkese gelicek orda rengini elli eder oFinalde kimi destekleyeceksin![]()