Maskeli Fedai
Favori Üye
Ne antiliği lan tutuğumuz adam kazansın istiyoruzAntilik olsun diye yazıyormuş gibi yap he ondan.![]()
Merve yenicek antilik yokAntilik yapma ya![]()
Ne antiliği lan tutuğumuz adam kazansın istiyoruzkontür yüklersem belki sms atarım Gökhan'a sms @eskici ağam'da atar
![]()
AynenEskici'yi Sms'e davet etmek küfür etmek gibi.
Adam oylamaya inanmıyor.![]()
Görürüz ve bence yenemiyecekNe antiliği lan tutuğumuz adam kazansın istiyoruzkontür yüklersem belki sms atarım Gökhan'a sms @eskici ağam'da atar
Merve yenicek antilik yok![]()
Yaw alakasız alakasız konuşma ya adam sms inanmıyo diye finalde sms atmazmı mantıklı ol birazEskici'yi Sms'e davet etmek küfür etmek gibi.
Adam oylamaya inanmıyor.![]()
Valla görcez herşey olabilirAynen
Görürüz ve bence yenemiyecek![]()
Herşey olmaz Turabi yenecekYaw alakasız alakasız konuşma ya adam sms inanmıyo diye finalde sms atmazmı mantıklı ol biraz
Valla görcez herşey olabilir![]()
Yaw alakasız alakasız konuşma ya adam sms inanmıyo diye finalde sms atmazmı mantıklı ol biraz
Valla görcez herşey olabilir![]()
OfKendisine sor.Hadi mantıklı çocuk sor bakalım.
![]()
İyi iyi yensin ama yenemezse bende çekeceğin varHerşey olmaz Turabi yenecek![]()
Tamam yenemezse istediğini deOfkazanması isterse atar eğer kontör varsa tabi dk yapınca kontör olmuyo eksilerde
İyi iyi yensin ama yenemezse bende çekeceğin var![]()
Adam inanmadığı şeye niye oy atsın.Ofkazanması isterse atar eğer kontör varsa tabi dk yapınca kontör olmuyo eksilerde
İyi iyi yensin ama yenemezse bende çekeceğin var![]()
eskivi ne la daha etiketleme yapamıyon yazamıyon bide bana laf atıyodunAdam inanmadığı şeye niye oy atsın.@eskivi oy falan atmaz.
Merveyi hafife alıyosunDünden razı melun .ss![]()
O sinsiyi takan kim beeskivi ne la daha etiketleme yapamıyon yazamıyon bide bana laf atıyodun
Merveyi hafife alıyosun![]()
eskivi ne la daha etiketleme yapamıyon yazamıyon bide bana laf atıyodun
Merveyi hafife alıyosun![]()
Onadamı sinsi diyonuzO sinsiyi takan kim be![]()
Doğru yazsaydın böyle olmazdıben doğru yazdım sen alıntı yaptığında olan olmuş.![]()
Onadamı sinsi diyonuz
Doğru yazsaydın böyle olmazdı![]()
Arkadaşını sattı o melauneOnadamı sinsi diyonuz
Doğru yazsaydın böyle olmazdı![]()
Doğru olanı yaptı ona göreArkadaşını sattı o melaune![]()
Sonuçta arkadaşını sattı onun için 1.lik şansı uçtu gittiDoğru olanı yaptı ona göre![]()